Alblasserdam: bedrijfsobject op Vinkenwaard

Representatief vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw met verhard achterterrein gelegen op bedrijventerrein Vinkenwaard, naast bouwmarkt Hornbach en op een steenworp afstand van de op- en afritten van rijkswegen A15.
Het kantoorgedeelte is uitgevoerd in twee lagen en beschikt over een compleet opleverniveau. De bedrijfsruimte is voorzien van een onderheide betonvloer, een vrije hoogte van ca. 6,40 meter en 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren in de achtergevel. 
Bedrijfsruimte
- begane grond ca. 585 m²
- entresolvloer ca. 149 m²
- verhard buitenterrein: ca. 475 m²

Kantoorruimte
- begane grond ca. 192 m²
- 1e etage ca. 192 m²
Het bedrijfs-/kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Vinkenwaard in Alblasserdam. De locatie biedt binnen enkele minuten verbindingen van en naar de op- en afritten van rijksweg A15 Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en indirect tevens uitstekende verbindingen van en naar provinciale weg N3 (Dordrecht-Breda) en de rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda).
Bekijk object
Bekijk brochure

Sliedrecht: winkelruimte aan de Kerkbuurt

Aan de gezellige Kerkbuurt in Sliedrecht bieden wij een royale winkelruimte te huur aan. De ruimte is verdeeld over de begane grond en souterrain.
De commerciële ruimte is ideaal in te vullen als winkelruimte, maar binnen de bestemming is een andere invulling als kantoor, horeca of zorgvoorziening eveneens goed mogelijk! Het pand heeft een grote frontbreedte (ca. 12,00 m.) in het straatbeeld. Het souterrain heeft eveneens een entree aan de Van Goghstraat.
Winkelruimte
- begane grond ca. 453 m²
- souterrain ca. 438 m²
Verblijfsruimte/kantine
- 1e etage ca. 60 m² 
Het object is gelegen aan het begin van de winkelpromenade Kerkbuurt te Sliedrecht. Deze straat is autovrij en voor laad-/losverkeer toegankelijk binnen gezette tijden. De locatie ligt tussen diverse winkels, gezellige horecagelegenheden en het Sliedrechts Museum.
In de nabijheid zijn diverse landelijke ketens gevestigd als Zeeman, Scapino, Shoeby, Kruidvat, Ter Stal, Hema, Action, Jumbo, etc. Er is ruime gratis openbare parkeergelegenheid voor de deur, ter hoogte van het souterrain. 
Bekijk object
Bekijk brochure

Schelluinen: nieuwbouw bedrijfsruimten 

Op een steenworp afstand van knooppunt Gorinchem (kruising rijkswegen A15 en A27) wordt Bedrijvenpark Remonpark ontwikkeld. Gebouw 4 is nieuw in verkoop en betreft een twee-onder-één-kap bedrijfspand. 
De twee units worden casco opgeleverd en bestaan uit bedrijfsruimte op de begane grond met een betonnen verdiepingsvloer in een deel van het pand, die door gebruikers ingericht kunnen worden als bedrijfslocatie voor kantoor, opslag en/of assemblage.
Unit 14
- bedrijfsruimte ca. 192 m²
- verdieping: ca. 49 m²
- parkeren: 9 parkeerplaatsen

Unit 15
- bedrijfsruimte: ca. 192 m²
- verdieping: ca. 49 m²
- parkeren: 9 parkeerplaatsen

Remonpark is uitstekend gelegen op een zichtlocatie langs de provinciale weg N216, aan de rand van Gorinchem. In de directe omgeving zijn diverse (solitaire) bedrijfsgebouwen en is o.a. een tankstation met shop gevestigd. De bereikbaarheid per auto is uitstekend.
De op- en afritten van rijksweg A15 (bij het knooppunt Gorinchem) zijn op nog geen 2 kilometer afstand gelegen. Met het openbaar vervoer is de locatie eveneens goed bereikbaar via een busverbinding.
Bekijk project
Bekijk brochure units 14 en 15

Gorinchem: kantoor/showroom/opslag te huur

Op het moderne bedrijventerrein Papland bieden wij te huur aan deze zelfstandig toegankelijke en representatieve bedrijfsunits met opslag-/showroom-/kantoorruimte.
Deze objecten kunnen zowel in de huidige situatie (geschakeld) alsook separaat per object op korte termijn worden opgeleverd. Op dit moment zijn beide units compleet ingericht met alle wenselijke voorzieningen en kan vrijwel turn-key worden opgeleverd.
Begane grond
- Papland 19-J: kantoor-/showroom 70 m² (tevens als bedrijfsruimte bruikbaar, door aanbrengen overheaddeur ipv glaspui)
- Papland 19-K: bedrijfs-/opslagruimte 70 m²

1e etage
- Papland 19-J: kantoor-/showroom 70 m²
- Papland 19-K: kantoor-/showroom 70 m²
De bedrijfs-/kantoorruimte ligt op het moderne bedrijventerrein Papland. Vanaf de doorgaande route is het object uitstekend bereikbaar. De afrit Gorinchem-Oost/Arkel vanaf rijksweg A15 ligt op circa 5 autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 5 autominuten afstand. Bij elke unit zijn 3 stuks parkeerplaatsen beschikbaar, totaal derhalve 6 parkeerplaatsen.
Bekijk objecten
Bekijk brochure

Gorinchem: full-service kantoor met opslag

Op zeer korte afstand van rijksweg A15 bieden wij een kantoorruimte met opslagruimte te huur aan in een recent gebouwd bedrijven-complex. Het geheel wordt turn-key aangeboden. Daarnaast worden via verhuurder faciliteiten op het gebied van telefonie en internet afgenomen. Het pand is beveiligd met een alarmsysteem klasse 5.
Kantoorruimte
- entree en trapkast, begane grond: 8 m²
- kantoorruimte met pantry + toilet, 1e etage: 100 m²

Opslagruimte
- bereikbaar via overheaddeur, incl. toiletruimte: 92 m²
De Einsteinstraat is gelegen aan de entree van bedrijventerrein Oost II. Dit is het meest moderne bedrijventerrein van Gorinchem. Daarnaast is de nieuwe woonwijk Hoog Dalem in aanbouw, recent is op loopafstand het winkelcentrum Hoog Dalem geopend. Daarnaast ligt rijksweg A15 (Rotterdam-Nijmegen) op slechts een paar honderd meter afstand. Parkeren kan voor de deur: er zijn 4 stuks eigen parkeerplaatsen beschikbaar op het met een hekwerk afgesloten gezamenlijke terrein.
Bekijk object
Bekijk brochure

Gorinchem: kantoorruimte langs vaarwater

Bent u op zoek naar een kantoorruimte met uitstraling op een mooie en bijzondere locatie? Deze werkplek biedt u alles wat u van een luxe kantoorpand mag verwachten!
Dit representatieve kantoorgebouw biedt kantoorruimte vanaf 180 m² tot maximaal 361 m². Uw werkplek heeft zicht op het water en is voorzien van onder meer klimaatbeheersing (topkoeling). 
Kantoorruimte
- tweede etage: circa 329 m²
- entree/gezamenlijk ruimte: 32 m²
Deelverhuur mogelijk vanaf 180 m²
Het treinstation met buslijnen van Gorinchem ligt op steenworp afstand. Het gebouw ligt pal aan de doorgaande route (Concordiaweg) door Gorinchem. 
De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is zeer goed. Er is een snelle verbinding met zowel de A27 (Utrecht-Breda) als de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar.
Er zijn 11 gereserveerde parkeerplaatsen beschikbaar voor huurder.
Bekijk object
Bekijk brochure

Lexmond: kantoor-/winkelruimte Dorpsstraat

Aan de hoofdstraat binnen het dorp Lexmond, bieden wij deze fraaie en gebruiksklare kantoor-/winkelruimte te huur aan. Deze is tevens voorzien van een kantineruimte met keukenblok.
De achterliggende opslagruimte is er optioneel bij te huren.
Kantoor-/winkelruimte
- vrij indeelbare ruimte 60 m²
- spreekruimte/kantine met keukenblok 25 m²

Opslagruimte (optioneel beschikbaar)
- voorzien van openslaande deuren 51 m²
De Dorpsstraat is een prachtige straat centraal door het dorp, met aan weerszijden fraaie historische bebouwing. Er zijn diverse winkels gevestigd; waaronder de Spar, een groenteboer, bakker, fietsenwinkel, kapper, slagerij, cafetaria etc. Naast de winkelactiviteiten in de directe omgeving ligt rijksweg A27 (Utrecht-Breda) op slechts enkele autominuten afstand. Parkeren kan voor de deur: er zijn 2 stuks eigen parkeerplaatsen.
Bekijk object
Bekijk brochure

Alblasserdam: bedrijfs-/kantoorruimte te huur

Moderne bedrijfs-/kantoorunit met een luxe opleverniveau en zicht op de nabijgelegen rivier de Noord. Op de begane grond bevindt zich de bedrijfsruimte met een vrije hoogte van ca. 3,75 meter en een elektrisch bedienbare overheaddeur met lichtdoorlatende elementen. De kantooretage is toegankelijk via een portaal met hardhouten trap en beschikt over veel daglichttoetreding door de grote raampartij in de voor- en zijgevel. Het kantoor is luxe en compleet afgewerkt.
Bedrijfsruimte
- begane grond: circa 54 m²

Kantoorruimte
- eerste verdieping: circa 50 m²
De bedrijfs-/kantoorunit ligt op bedrijventerrein Nieuwland te Alblasserdam. Dit bedrijventerrein beschikt over een moderne infrastructuur en ligt nabij de op- en afritten van de A15.
Voor en naast de bedrijfsunit bevinden zich algemene parkeerplaatsen behorende bij het bedrijfsverzamelgebouw.
Bekijk object
Bekijk brochure

Arkel: winkelruimte te huur / te koop

In het centrum van Arkel is winkelcentrum ‘De Peperhof’ gevestigd. Dit vormt het dorpscentrum van Arkel en bevat woningen en op de begane grond diverse winkelruimten. Het plan is opgezet rondom een ruim opgezet plein met goede parkeervoorzieningen welke gratis beschikbaar zijn. Op dit moment is één winkelruimte voor verkoop of verhuur beschikbaar. In het winkelcentrum zijn o.a. een bakker, kapsalon, bloemisterij en supermarkt COOP gevestigd.
Winkelruimte
- begane grond: circa 115 m²
Het complex is gelegen in het hart van Arkel, een plaats ten noorden van Gorinchem met circa 3.500 inwoners. Het betreft een ruim opgezet gebouw met ruime parkeerfaciliteiten. Langs de doorgaande weg gelegen, snel bereikbaar vanaf de Arkelsedijk richting Gorinchem en Meerkerk. De gratis parkeervoorzieningen zijn uitstekend. 
Bekijk object
Bekijk brochure

Selectie recent verhuurd/verkocht

Onderstaand een selectie van recent door B/mak Bedrijfsmakelaars verkochte of verhuurde vastgoedobjecten.

Bekijk hier de laatste editie van ons magazine!

Klik op de foto of ga naar www.bmak.nl

SELECTief is een initiatief van B/mak Bedrijfsmakelaars.

U bereikt ons via (0183) 30 40 50 of info@bmak.nl

Volg ons

Via diverse social media is B/mak Bedrijfsmakelaars te volgen. Zo blijft u vrijwel dagelijks up-to-date voor wat betreft nieuw aanbod en ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsonroerendgoed. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Website

Ons kantoor is lid van NVM-Business. Onze makelaars zijn ingeschreven bij VastgoedCert BV, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Onze taxateurs zijn ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT).
Wilt u de wijze waarop u onze mailings ontvangt aanpassen, wijzig dan uw instellingen. SELECTief niet meer ontvangen? Meldt u dan af.


Email Marketing Powered by Mailchimp