Copy

Beste ouder, leerkracht, directie, zorgcoördinator, leescoach,...


Even een berichtje van ons, Hannelore, An, An en Marieke van KOOGO, om je veel succes te wensen met De Grote Voorleesdag.
Wij vinden het super dat je je hebt ingeschreven! Dit betekent dat je je hebt voorgenomen om iets tofs te maken van De Grote Voorleesdag in de Voorleesweek.

Als het goed is heb je al het materiaal al via mail ontvangen, maar voor de zekerheid staan ze ook nog eens onderaan deze mail.

 

Heb jij je school op de kaart al gevonden tussen de meer dan 250 scholen die meedoen? Via deze link kom je op de kaart waar alle ingeschreven scholen op staan. Deel dit gerust op de sociale media en stoef er vooral maar goed mee. Jullie mogen trots zijn op jullie engagement!

Tot slot, vergeet zeker niet om 1 filmpje, 1 powerpoint of 1 foto (mag ook een collage zijn) door te sturen van jullie Grote Voorleesdag.
Alleen dan kan je kans maken op één van de prachtige boekenpakketten. Wanneer je de foto/ppt of het filmpje naar ons doorstuurt, gaan we ervan uit dat we het mogen delen via onze mediakanalen. Daarop maken wij de winnaars bekend (en in onze Nieuwsflits). Let er dus goed op als er mensen (kinderen) op staan, je de toestemming hebt om ze vast te leggen op beeld.

Je inzending mag je sturen naar mariekebavelaar@ovsg.be of via een antwoord op deze mail.

De digitale materialen die je helpen om van De Grote Voorleesdag 2020 een groot succes te maken:

Heb je n.a.v. deze mail nog vragen over De Grote Voorleesdag? Neem dan contact op met Marieke

De Grote Voorleesdag is een initiatief van de 3 ouderkoepelverenigingen met steun van:
 
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 Ouderkoepel KOOGO vzw, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.