Copy
Belle&Balance

Wordt deze email niet juist weergegeven? Bekijk de nieuwsbrief dan online.

De eerste Belle&Balance bijeenkomst heeft plaats gevonden!

4 september 2010 was het dan zo ver. De eerste bijeenkomst van Stichting Belle&Balance heeft plaats gevonden. Met een gezonde dosis spanning, werd de eerste groep Belle&Balance deelneemsters verwelkomt in de Inner Energy Shop in Amsterdam.
 

Belle&Balance

Feeling good, feeling healthy

Dat is de naam van het unieke sportprogramma waarmee Health City en Belle&Balance hun samenwerking beklonken hebben. Speciaal voor de deelneemsters aan het Belle&Balance programma, zetten maar liefst 4 trainers van Health City in Amsterdam West hun expertise, tijd en ruimte in. De deelneemsters kunnen op speciale tijden sporten in sportclub Health City, maar ook kunnen ze gebruik maken van gratis voedingsadvies en begeleiding.

Alles over het "Feeling good, feeling healthy" programma

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers en sponsoren

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers en sponsoren

Wil jij ons helpen of ken jij mensen die Belle&Balance willen helpen? Wij zijn continu op zoek naar vrijwilligers die workshops willen geven, de lunch willen verzorgen tijdens de bijeenkomsten of op een andere manier hun steentje bij willen dragen. Zeg en mail het daarom voort!


LOVE LIFE. FIGHT CANCER.

LOVE LIFE. FIGHT CANCER.

Fight cancer is een dynamisch label dat vecht tegen kanker en is onderdeel van KWF Kankerbestrijding. Fight cancer werft fondsen voor kankeronderzoek en creëert bewustzijn over kanker. En dat is keihard nodig.

Lotte in Fight Magazine


Fantastische initiatieven
Jaap Schueler
Cynthia Roos