Copy
Åpne nyhetsbrevet i nettleseren din ved å trykke på denne lenken
Lars Ove Seljebø er kommet godt igang med arbeidet på C-11, hvor det "snart" blir et flott teakdekk på nye dekksbjelker! Her er det mulighet til å lære mye om konstruksjonsdetaljene på en 12.5kvm om man møter på pussekveld torsdager kl 19.

Siden sist

Vinteren er en stille tid for de fleste seilere, men for ivrige 12.5kvm eiere er det en flott tid for å vedlikeholde  og reparere båt. Enkelte benytter sågar muligheten til å teste ut nye løsninger for å se om det kan gi en ørliten fordel på regattabanen til sesongen. 

Det er som dere forstår i hallen bak Aksla det er størst aktivitet, og det er så langt i vinter observert arbeider på C-11, C-87, C-101 og C-112. Heidi har fått sinkmalt kjølen til C-64 og sammen med Pål er de nok blant flere som blir å se videre utover vinteren. For å ha et tidspunkt hvor det er mulig å treffe andre pusseglade 12.5kvm seilere fortsetter vi med pussekvelder hver torsdag kl 19-21, men det går rykter om at hallen har besøk nesten hver dag hele uken!

Det har ellers vært holdt møte i Sportslig Utvalg der jeg sitter som representant for 12.5kvm gruppen. Det ble brukt mest tid på å se på Sportslig plan, og mål for sesongen 2021. Min ambisjon for sesongen er at vi klarer å bygge videre på den oppadgående trenden i klassen, og ha fokus på bredde og rekruttering, dette håper jeg å få til ved at vi skal prøve å få til noen litt mer uformelle arrangementer der seilglede og det sosiale står mer i fokus enn startprossedyre og toppmerke. MEN det er planlagt et NM i Risør, og jeg håper vi kan få sendt en delegasjon dit på tre til fem båter. Ellers skal vi også jobbe for at Ocean Supreme regatta og KM blir flotte arrangementer der vi får praktisert kappseiling på høyt nasjonalt nivå.

På mer foreningsnivå er det fortsatt et behov for å utdanne dommere og arrangører, samt at Jollegruppa er på jakt etter trenerressurser for den kommende sesongen. Foreningen dekker kursavgift for de som melder seg på. Tur og Hav gruppen har jobbet med et konsept som heter "Seil ut!", som er en oversikt over turmål med seilbåt litt utenfor bykjernen. Dette kan være verdt å sjekke ut for de som også har større båter eller kanskje noen vil prøve seg på en langtur med 12.5kvm?

Hva skjer fremover?

 • Vi fortsetter med felles pussekvelder i hallen hver torsdag fra kl 19-21. Tanken er at om vi samler oss om en felles kveld, vil dette gi mulighet for å stille spørsmål og få hjelp. Samtidig som vi holder kontakten gjennom vinteren
 • Årsmøte i klasseklubben for 12.5kvm avholdes onsdag 27. januar kl 19 i Nørvevika. Påmelding skjer til leder i klasseklubben Ola Herje (456 35 770), men det vil også være mulig å følge møte på videolink.
 • Årsmøte i Seilforeningen avholdes onsdag 10. februar kl 19, møte vil kun foregå på videolink (Invitasjon)
 • Datoer for større 12.5kvm arrangementer sesongen 2021 (Basert på foreløpig terminliste):
  • Sukkertoppen Rundt: 1. mai
  • Ocean Supreme Regatta: 19-20 juni
  • NM i Risør: 13-15 august
  • KM: 11-12 september
  • Borgundfjorden rundt 2. oktober

Siste ord

Dette er for meg tiden for båpuss, foreningsmøter og andre vinteraktiviteter. Det er derfor ikke så mye å melde, annet enn at jeg håper flest mulig tar seg tid til å møte på årsmøtet til klasseklubben, og seilforeningen om dere har tid. 

Ellers håper jeg vi alle snart kan komme ut av korona-hiene våre og treffes snart igjen! 
 
12.5kvm på Facebook
12.5kvm på Facebook
Klasseklubben
Klasseklubben
Ålesund Seilforening
Ålesund Seilforening
Dette er et nyhetsbrev for 12.5kvm gruppen i Ålesunds Seilforening. Formålet er å spre informasjon og nyheter fra gruppen og seilforeningen, og alle som har interesse er velkomne til å melde seg på nyhetsbrevet. Det er også mulig å endre profilen sin.

Om du ikke ønsker å motta disse nyhetsbrevene kan du melde deg av.


Innspill og tilbakemeldinger kan sendes til klassekaptein125kvm@gmail.com.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
12,5kvm - Ålesunds Seilforening · Nørvevika Båthavn · Alesund, M&R 6008 · Norway

Email Marketing Powered by Mailchimp