Copy
Åpne nyhetsbrevet i nettleseren din ved å trykke på denne lenken
Nørvevika fylles opp med flotte og nypussede 12.5kvm, så nå ser vi frem mot en flott seil-sesong!

Siden sist

Det er kommet en lokal forskrift som gjelder frem til 9. mai, på grunn av denne har foreningens sesongstart blitt utsatt

På tross av den gjeldende situasjonen er det fortsatt lov å seile på Borgundfjorden, og det er ikke en forbrytelse å seile i privat regi utenfor foreningens organiserte tilbud. Som et alternativ til den utsatte Sukkertoppen rundt, vil jeg derfor lage et tilbud for en runde rundt på Borgundfjorden med start kl 12 på lørdag. Jeg vil sende mer detaljert info i egen mail, og det blir en rute på ca 2-3 timer der vi midtveis legger inn en vri der alle vil seile tilbake og runde siste båten for å holde båtene litt mer samlet. 

I et forsøk på å premiere jevnt oppmøte gjennom sesongen, har jeg fått delvis gjennomslag for å prøve ut egne retningslinjer for klubbmesterskapet til 12.5kvm denne sesongen. I kort innebærer det at Sukkertoppen rundt og Borgundfjorden rundt sammen med vår- og høstserie utgjør klubbmesterskapet vårt, med en begrenset mulighet for å stryke seilaser. Jeg har også lagt inn at det er skipper som seiler om klubbmesterskapet, for å gjøre det mulig å bytte eller låne båt med andre uten å miste en seilas. 

Det nye klubbhuset har også begynt å ta form. Tegningene henger på oppslagstavlen for de som ikke har fått tid til å se nærmere på de. På vegne av 12.5kvm-gruppen har jeg bedt om plass til å bygge hyller for lagring av seil i- og utenfor sesong. Ellers er det planlagt et arbeidsområde for reparasjoner som også vil bli tilgjengelig for oss om det er noe som må repareres. Det er en målsetning om å finne plass til vinterlagring av 12.5kvm i Nørvevika når byggearbeidene er over slik vi hadde tilbud om i 'Hola'.

Som jeg nevnte i siste Nyhetsbrev har jeg forsøkt meg med en oversikt over båter til salgs, eller ønskes kjøpt. Pr nå har Ola meldt C-39 for salg, og denne ligger nå på plass 97. Oversikten finner dere her

For de som ønsker å seile mer enn bare tirsdager, fortsetter vi med torsdager som en ekstra mulighet til å møtes. Dette er ikke organiserte treninger, men et løst opplegg der vi tilpasser opplegget etter vindforhold og hvem som møter. Avgang vil være 17.30 fra brygga. 

Hva skjer fremover?

 • For full oversikt se foreningens terminliste
   
 • Uformell runde på Borgundfjorden: Lørdag 1.mai med start kl 12
 • Flaggheis: Avlyst
 • Sukkertoppen Rundt: Utsatt
 • Vårserie: Hver tirsdag, start kl 18:00 (Utsatt oppstart)
 • Mulighet for uformell seiling på torsdager: Avgang fra brygga 17:30
 • Ocean Supreme Regatta: 19-20 juni
 • NM i Risør: 13-15 august
 • KM: 11-12 september
 • Borgundfjorden rundt 2. oktober
   
 • Resultater og informasjon publiseres på Manage2Sail

Siste ord

Endelig har vi fått båtene på vannet, og jeg håper vi vil klare å skape aktivitet og hyggelige opplevelser gjennom den kommende sesongen. Selv om vi nå fikk en litt forsinket start, må vi kunne håpe at ting blir bedre nå som det blir varmere i været. Jeg kommer til å jobbe for et uorganisert tilbud ved siden av foreningens terminliste for de som vil seile litt mer, jeg ser for meg både treninger og lav-terskel tilbud med mer sosialt fokus.

Vi har fått mange båter på vannet i år, og jeg håper dette betyr at vi vil se mange nye fjes på bryggen, vi vil viderefører prinsippet om at ingen skal bli stående igjen på bryggen om de møter før 17:30 på tirsdager, så om du ikke har mannskap eller kjenner noen som vil prøve å seile er det bare å møte opp uansett! 
 
12.5kvm på Facebook
12.5kvm på Facebook
Klasseklubben
Klasseklubben
Ålesund Seilforening
Ålesund Seilforening
Dette er et nyhetsbrev for 12.5kvm gruppen i Ålesunds Seilforening. Formålet er å spre informasjon og nyheter fra gruppen og seilforeningen, og alle som har interesse er velkomne til å melde seg på nyhetsbrevet. Det er også mulig å endre profilen sin.

Om du ikke ønsker å motta disse nyhetsbrevene kan du melde deg av.


Innspill og tilbakemeldinger kan sendes til klassekaptein125kvm@gmail.com.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
12,5kvm - Ålesunds Seilforening · Nørvevika Båthavn · Alesund, M&R 6008 · Norway

Email Marketing Powered by Mailchimp