Copy
De Foto7daagse is weer klaar, dus tijd voor nazorg
Bekijk deze email in je browser

EHNF7D

Eerste Hulp Na Foto7daagse

Hoi fotograaf,

Zo, eerst even starten met door het stof gaan. In de mails van zondag stonden nogal wat spelfouten. Ook de tweede mail was niet geheel zonder een vaudt... Niet zo netjes, maar soms typen mijn vingers sneller dan mijn spellingscorrectie zullen we maar zeggen. Ik hoop dat jullie mijn struikelende vingers kunnen vergeven.... Overigens kan ik niet garanderen dat deze mail foutloos is...

Hierboven zie je de opdrachten van afgelopen week. Ze hingen deze week weer aan mijn koffieautomaat in mijn workshopruimte/studio. Wederom een centraal punt voor mijn Foto7daagse. Verderop in deze mail nog wat tips om met fotografie bezig te zijn inclusief een nieuw initiatief van mij, de maandelijkse foto-opdracht (lees verder!)

De Foto7daagse is weer voorbij, een week vol fotografie waar duizenden mensen aan mee deden. Dat leverde duizenden, duizenden en nog eens duizenden foto's op in een week. Wat een feest om te mogen organiseren én te bekijken. 


Het organiseren van de Foto7daagse is een behoorlijke klus, ik doe alles alleen. Maar de energie die het allemaal kost staat in het niets tot de energie die ik er van krijg. Ik wil jullie dan ook allemaal bedanken voor je enthousiasme deze week. Het maakt mij blij! Zonder deelnemers is de Foto7weekse maar eenzaam, jullie maken de Foto7weekse dus!

Ik kan dus maar één ding zeggen aan jullie:

Bedankt!

en tot volgend jaar, of eerder?
Mischa

Het zwarte gat na de foto7daagse

Laten we ook niet al te dramatisch doen. Ik heb je slechts dagelijks een opdracht gegeven om je anders naar de wereld om je heen te laten kijken. Als het goed is, is dat een beetje gelukt. Hou dat dan vast!
Wil je meer? Overweeg dan een cursus te volgen, een workshop te doen, mee te gaan met een fotoreis of wordt lid van een fotoclub. Op die manier word je vaker 'gedwongen' om met fotografie bezig te zijn. Wil je snel aan de slag? Schrijf je dan in voor de Foto7weekse, of het Fotojaar, allebei vandaag nog met korting!

Na de Foto7daagse nog een paar keer met mij wakker worden?

Eén maal per jaar organiseer ik de gratis Foto7daagse waar je aan mee hebt gedaan. Na de Foto7daagse volgt de Foto7weekse. Dit is een nog leukere versie van de Foto7daagse omdat er wat extra voordelen zijn voor de deelnemers.
Door de kleine groep (36 deelnemers) is er ruimte om commentaar te geven op elkaars foto's. Daarnaast krijg je ook van mij commentaar. In de afgelopen 10 jaar al duizenden mensen verder geholpen met hun fotografie. 
Tijdens de Foto7daagse kan je inschrijven voor de komende Foto7weekse voor een nu wel heel klein bedrag. 

Meer informatie over de Foto7weekse en direct inschrijven via de website.

Wil je langer dan 7 weken bezig zijn? Dan is het Fotojaar misschien wat voor je. Tijdens het Fotojaar ben je in een kleine groep van maximaal 20 deelnemers heel intensief met fotografie bezig. Meer informatie over het Fotojaar vind je hier. En ook het je deelname aan het Fotojaar is tijdens de Foto7daagse voor een gereduceerd tarief te boeken!
Veelgestelde vragen over de Foto7daagse:
Misschien heb je een vraag, over het onderwerp, fotografie, het delen van je foto of wat anders dat te maken heeft met de Foto7daagse. Lees dan even verder of je vraag beantwoord wordt in deze mail, of kijk even bij de veelgestelde vragen  op de website.
Wil je de foto's zien van de Foto7daagse?
Zoek op Facebook, Twitter en al die andere socials op de hashtag #f7d. Je kan ook op tagboard kijken of in de Facebook foto7daagse groep
 
Zegt het voort!
De foto7daagse is ten einde, maar dat wil niet zeggen dat de mensen zich niet meer in kunnen schrijven. Als je je nu gratis inschrijft krijg je een heel jaar lang tips en trucs op fotogebied. En volgend jaar ben je als eerste op de hoogte van de Foto7daagse editie 2016!

Nieuw: de maand-opdracht


Vanaf vandaag start er een nieuwe uitdaging. Vandaag start namelijk de foto-opdracht van april (ja, nu al!). Vanaf nu heb je de mogelijkheid om een foto te maken én in te sturen. De eerste maand-opdracht is "Hier is de zon"

Wat kan je winnen en wat zijn de regels?
Je kan eeuwige roem verdienen, meer kan ik je niet bieden. Maar als je mee doet weet ik zeker dat je er plezier aan gaat beleven.

Omdat ik wil dat je lekker aan de slag gaat zijn alleen foto's toegelaten die vanaf nu gemaakt worden. Archief-foto's vallen dus direct buiten de boot. Verder kunnen alleen foto's mee doen die met het speciale formulier op de website worden ingestuurd.  

Aan het einde van april stel ik een gallery samen met de 10 beste foto's die voor het thema ingeleverd zijn. Eeuwige roem dus voor de makers!

Dus, ga naar de website, lees de opdracht en ga naar buiten! Zoek die zon op en maak er een top-foto van!
Bijdragen van verschillende deelnemers.

Met ruimt 4000 deelnemers zijn er veel foto's te zien. Ik pak er elke dag een paar uit die mij opvielen. Ik doe dat altijd met voorafgaande toestemming van de maker.

El Sa wordt blij van chocolade (wie niet?)
Jos d'Haens wordt blij van KoffieT
Mariska Geschiere wordt blij van een opgeruimd kastje (nog tijd over Mariska?)
Els Markusse wordt blij van liggen op het strand.
Jannie Timmer vond een graspieper
Raymond Anthonise werd blij van zijn wandeling bij Oudelande
Deel dat je mee doet aan de Foto7daagse door de knoppen hieronder
Share
Tweet
+1
Share
Forward to Friend
Over Mischa:
Ik ben dus Mischa de Muynck, de 'eindbaas' van de Foto7daagse :)
Naast fotograaf zijn, organiseer veel fotocursussenworkshops en fotovakanties. Ik organiseer de Foto7daagse omdat fotograferen leuk is! Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten fotograferen. Door bewust te fotograferen kijk je anders naar de wereld om je heen. Dat maakt dat je diezelfde wereld als veel mooier gaat ervaren. Ik ervaar dat dagelijks, nu jij nog!
Copyright © 2015 Heel Holland Fotografeert online cursussen,


Schrijf je uit van de foto7daagse    Wijzig je voorkeuren