Copy

Nieuwsbrief December 2022

In deze nieuwsbrief:

 
Kerstvakantie
 De eerste zaterdag van de kerstvakantie, zaterdag  24 december en daarna dinsdag 27 t/m vrijdag 30 december zal de werkplaats weer open gaan met een lessen van 10 tot 12 uur en van 13.30 tot 15.30 uur.
 
Tijdig aanmelden kan handig zijn, gezien de steeds groeiende interesse voor de vakantielessen.
 
Wil je ook meedoen? Leuk!
* Kom je voor het eerst?*  Dan graag het invulformulier op de website invullen.  
Ben je al vaker geweest, dan liever via Whatsapp.
 
De lessen zijn momenteel voordeliger, van 18,50 voor 16,50
 
Ouder-kindles is zeker mogelijk!  Meer info.
(Begeleidende ouder + kind: 21,50, Begeleidende ouder + twee kinderen 30,- in totaal.)
Zelf een kaart regelen?
Zelf online een kaartje aanschaffen kan, ook voor eenmalige deelname! (Graag zelfs, wel zo gemakkelijk) Dat kan op deze pagina. Wel eerst overleg a.u.b. of er nog plek is!
Contante betaling in de werkplaats is ook mogelijk.

Lessen vol, behalve...
De meeste lessen zitten vol. Er is nog enige ruimte op de dinsdagavond (18.30 tot 20.15 uur) en woensdagmiddag 15.30 uur.
Afgelopen tijd zijn weer veel nieuwe kinderen mee gaan doen en hiermee zitten de lessen vol. Erg leuk om steeds in een bruisende energie te mogen werken met kinderen die er echt zin in hebben!

Spontaan meedoen/iemand meenemen
Sinds een tijdje bestaat de mogelijkheid voor kinderen met een tien- of twintig keer abonnement om eens per tien keer iemand gratis mee te nemen. Dit bevalt erg goed en houden we er voorlopig in. (Waarbij het wellicht goed is om vooraf te melden dat er op dit moment geen plek is om vast mee te gaan doen. Helaas hebben we al aardig wat kinderen moeten teleurstellen.)
Wel houd ik altijd een of meerdere plekken vrij voor deze meekomende kinderen, of kinderen die spontaan een keer mee willen doen. Het kan dus lonend zijn om voorgaand aan de les te vragen of er nog een plekje vrij is.

Materialen gevraagd
We gebruiken flinke hoeveelheden triplex, multiplex, kapla, maar ook dingen als kroonkurken, dopjes en allerlei andere ´frutsels´ worden aan de lopende band gebruikt voor allerlei werkstukken.
Deze spullen zijn dus altijd welkom!

     

Les op de Dumontschool
Sinds een maand of twee verzorg ik één keer per week lessen op de Dumontschool. Het is zo leuk om met ze bezig te zijn, ze zijn zo enthousiast, supergemotiveerd, altijd een feestje!

Superleuk ook om te zien hoever we al gekomen zijn in die paar maanden! (Zie foto´s hierboven van werkstukjes die in een uurtje in elkaar gezet zijn door kinderen uit groep 7, als keuze/extra werkstuk.)
Naast mijn vaste baan op de Vrijeschool, waar ik met klas 5 houten lepels maak, met klas 6 bootjes van hout en het ´makerslab´ verzorg en de hele dag zoveel enthousiasme bij de kinderen ervaar, start ik na de kerstvakantie waarschijnlijk met een schoolklas van weer een andere school.
Het is toch wel fantastisch om de hele tijd met zoveel enthousiaste kinderen bezig te mogen zijn!Houten messen: een veel gekozen werkstuk in de werkplaats. Grappig om te zien hoeveel kinderen, zowel jongens als meisjes, het leuk vinden om zoiets te maken.
 
Detail: een hekwerkje van pitriet!
      
Een strandhuis en een spel om een knikker naar boven te geleiden, zonder dat deze in de gaten valt.

        
Een voederhuisje voor vogels en mini-reuzenradjes
 


Wie weet tot snel!
Jeroen
www.werkplaatsjeroen.nl
     
Copyright © 2022 Werkplaats Jeroen, All rights reserved.

www.werkplaatsjeroen.nl
werkplaatsjeroen@gmail.com
facebook: www.facebook.com/werkplaatsjeroen

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp