Copy

Gezond de herfst in!

Het is herfst. De temperaturen dalen en de dagen worden steeds korter. Sommigen mensen krijgen het gevoel dat hun immuunsysteem weer op de proef wordt gesteld. Verantwoord eten, veel bewegen en je warm kleden kunnen het verschil maken tussen gezond blijven en ziek worden. Daarom hebben we ´Gezondheid´ als thema van deze nieuwsbrief gekozen. Op het gebied van gezondheid hebben we behoorlijk veel producten. Van supplementen en kuren tot waterzuivering en antistralingsartikelen. Uiteraard zijn deze producten niet bedoeld als vervanging van medicatie of gezonde levensstijl. Ze vormen uitsluitend een extra versterking van je gezondheid. Onderaan deze nieuwsbrief vind je een selectie van producten die je immuunsysteem kunnen verhogen en je gezondheid verbeteren.

Bij verschillende leveranciers van ons is het bevorderen van gezondheid een ware passie geworden. Bekijk de producten van De Gezonde Shop, Earthing Nederland, Foibos, Meditech Europe, Myriad Superfoods en Rimali BV.

Afgelopen maand mochten we de volgende nieuwe leveranciers verwelkomen: Hennep en Co, Judiths Favorites, Mala Spirit vof en Spirituele Winkel Fairia

Voor de prijsvraag van september - Welke vier intelligenties zijn er volgens de auteur Marjolein Rikmenspoel? - was er weer veel belangstelling. Het goede antwoord is: fysieke intelligentie, emotionele intelligentie, rationele intelligentie en spirituele intelligentie. Er was weer een warme belangstelling en het boek van Marjolein Rikmenspoel ´Spirit@work´ van onze leverancier Notos en twee Soladey J3X tandeborstels van onze leverancier Meditech Europe vallen binnenkort in de brievenbus bij de drie gelukkige winnaars: C. Flipse voor het boek en M. Blom en J. Klasens voor de tandenborstels. 

Dit is de prijsvraag voor oktober: 
Hoeveel dagen telt de omloop van de heilige Tzolkin, de belangrijkste Maya kalender?

Weet jij het antwoord op deze vraag, stuur dan een email naar prijsvraag@orongo.nl (uiterste inzenddatum is 31 oktober). Onder de juiste inzendingen, verloten we het boek van Elvira van Rijn ´Maya wijsheid voor je levenspad´, aangeboden door onze leverancier A3 boeken, en drie boeken van Anker Larsen ´Heiliging, een dorpsgeschiedenis´ , aangeboden door onze leverancier Earth Matters.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Wacht niet te lang en stuur ons je antwoord!

We zijn erg blij dat jij je aangemeld hebt voor onze nieuwsbrief. Mocht je vragen over onze producten hebben of ergens tegenaan lopen, neem dan gerust contact met ons op.

Gezond en smakelijk

Hennepmeel

Hennepmeel is een uitstekende bron van eiwitten, ook wel proteïnen genoemd. En heel geschikt voor vegetariërs, veganisten of raw food.
Fijngemalen hennepmeel is geschikt voor bakken en koken en is gist, gluten, suiker en lactosevrij.

Prijs: € 2,89

Zelf tarwegras verbouwen - gezond en goedkoop

Biologisch tarwezaad

Hoogwaardige tarwe, speciaal geselecteerd voor professionele kweek (vanaf 1,5kg). Bij uitstek geschikt voor de kweek van tarwegras. Zeer kiemkrachtige, grote gave zaden. De zaden kiemen snel, wortelen sterk en het tarwegras is een krachtige soort met een hoge sapopbrengst.

Prijs: € 6,95

Gezond tussendoortje

Slankmakende chocolade

Een suikervrije reep van Belgische chocolade met natuurlijke hongerremmende werking.

De reep kan gebruikt worden door mensen met suikerziekte en mensen die willen afvallen, omdat de reep geen glucose suiker bevat. De chocolade is energierijk en geeft  nieuwe kracht dankzij de rijkdom aan antioxidanten, vitamines en sporenelementen (o.a. magnesium, vitamine A,B1,C,D en E). 

Prijs:  € 10,00

Op natuurlijke wijze ontgiften

Bio Chlorella tabletten

De reden waarom chlorella naast spirulina zo aan populariteit heeft gewonnen is omdat het ons immuunsysteem op bijzondere wijze ondersteunt. Chlorella heeft een vezelachtige celwand die zich bindt aan zware metalen - zoals cadmium, lood of amalgaam - en pesticiden (dioxines, pcb's). Op deze manier is chlorella in staat om ons lichaam te ontgiften. Uniek aan chlorella is dat het een stof bevat die Chlorella Groei Factor wordt genoemd. Deze stof ondersteunt het vermogen van ons lichaam om weefsel te repareren en te genezen. Het resultaat: meer veerkracht en meer energie!

Prijs: € 23,50

Neutraliseer de straling om je heen

De Levensveld Polarizer 

De Levensveld Polariseerder serie 3 is een doordacht oscillatie antennesysteem, dat een onbegrensd breed gamma van golflengtes absorbeert, inverteert, hergroepeert en een harmonische energie uitzendt. Het beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle vormen van leven. De grote vraag naar steeds sterkere, effectievere, eenvoudige en niet kostbare ontstoring-systemen, dagen ons als producent steeds opnieuw uit.

Prijs: € 79,-

Maak contact met de aarde

Aardingslakens / Earthing sheets

Aarden is het fysiek contact
maken van je
lichaam met de aarde
om op een natuurlijke
manier klachten te
verminderen en het
zelfhelend vermogen
te verbeteren. 
Aarden vermindert
op natuurlijke wijze: 
ontstekingen, pijn, 
stress, slapeloosheid, 
snurken, hoofdpijn. 
Aarden verbetert: 
het immuunsysteem, 
het energieniveau,
het herstel na ziekte
en het herstel na
sporten/sportblessures.

Prijs: vanaf € 159,50

Copyright © 2012 Orongo, All rights reserved.
Deze e-mail is verzonden omdat je via onze website hebt aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen.

Ons mail adres is:
Orongo
Nieuwe Boteringestraat 28-30
Groningen, Groningen 9712 PM
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | update je gegevens en voorkeuren