Copy
View this email in your browser

          Nieuwsbrief European Trailer Care

                                         
 In deze nieuwsbrief: 

* Uitgelicht ETC lid: Kennedy TTS Gent
* Eurol Preferred Partner van ETC         
* Newsflash!! Leci Trailer dealers en service nu via ETC            
* Uitgelicht: Preferred Partner IMS       
* European Truck & Trailer Rental                                                                   
Schrijf je hier in voor de ETC nieuwsbrief!
 Uitgelicht ETC lid: 
 
Kennedy TTS uit Gent is in 1999 opgericht door eigenaar Erik Eyskens.
Tevens is Kennedy al vanaf de oprichting in 2002 lid van European Trailer Care, waarbij Erik Eyskens direct toe trad tot het bestuur en daar tot op heden nog steeds zitting in heeft.
Op de foto links Erik Eyskens en rechts Paul Zwitser, technisch en commercieel manager.
Door de jaren heen heeft Kennedy zich ontwikkeld tot een echte trailer specialist. Met een team van 15 vaste medewerkers wordt er dagelijks een verscheidenheid aan reparaties uitgevoerd. Trailers worden ook omgebouwd om te voldoen aan de speciale eisen die de haventraffic verlangt, eveneens worden trailers aangepast naar wens van klanten opdat die inzetbaar zouden zijn bij intern fabriekstransport. Hieruit voortvloeiend heeft Kennedy TTS een eigen concept van ladingzekering ontwikkeld dat gepatenteerd werd en inzetbaar is in trailers.
Depannage dienst

Zoals alle leden van European Trailer Care beschikt Kennedy over eigen servicewagens: één nieuwe Volvo vrachtwagen, 2 servicebussen en een trekker. Door de Gentse trafiek is er een stijgende behoefte aan interventies ter plaatse en rukt Kennedy TTS hierdoor gemiddeld 3x per dag uit en dit op basis van een 24/7 service.
Zie voor alle informatie de website van Kennedy TTS: Kennedy European TrailerCare | European Trailer Care
Uitgelicht: smeermiddelenfabrikant Eurol
Sinds een jaar is Eurol preferred partner van ETC. Eurol produceert en verkoopt al meer dan 40 jaar een complete range additieven, koelvloeistoffen, technische vloeistoffen en reinigingsproducten voor onder andere de transportsector. Tevens biedt Eurol een lijn hoogwaardige speciaal smeermiddelen die helpt kosten te besparen en efficiency te verhogen. De unieke SYNGIS Technology in de Specialty Lubricants zorgt dat smerende en beschermende eigenschappen elkaar maximaal versterken onder extreme omstandigheden.

Tom den Ouden, key-accountmanager bij Eurol en vooral actief in het truck en heavy-duty segment: "Door ons te verbinden aan European trailer Care kunnen we gebruik maken van een mooi netwerk. We tonen graag onze smeermiddelen aan via demonstraties en trainingen. Inmiddels werken we al samen met een groot aantal klanten in het truck- en heavy duty- segment, waaronder een aantal ETC leden. Echter, er valt nog een wereld te winnen in deze branche. Met onze Eurol Specialty Lubricants kunnen we daadwerkelijk een besparing bieden op het onderhoud aan trucks en trailers. 
We zijn als onafhankelijke producent perfect in staat onze klanten te voorzien van de juiste olieproducten mét approvals. Juist deze combinatie maakt onze meerwaarde uniek. We delen onze kennis en expertise graag met de ETC- leden om hen optimaal te ondersteunen, en blijven in gesprek om te onderzoeken op welk snijvlak we elkaar kunnen blijven versterken."
Eurol bouwt aan de toekomst
Op het XL Businesspark in Almelo bouwt Eurol op dit moment een nieuw volautomatisch hoogbouwmagazijn voor de opslag en distributie van smeermiddelen. Met dit hoogbouwmagazijn versterkt Eurol de logistieke dienstverlening richting haar klanten.
Zie voor alle info over Eurol de website: Eurol | European Trailer Care 
 
Newsflash!! 

 
Dealerschap Leci Trailer binnen European Trailer Care

De Spaanse trailerbouwer Leci Trailer heeft dealer contracten afgesloten met twee leden van European Trailer Care.
Simons European Trailer Care uit Echt en Visser European Trailer Care uit Uithoorn zijn daarmee de nieuwe dealers voor Nederland geworden.
De twee bedrijven vullen elkaar perfect aan en nemen de verkoop van Leci Trailer in Nederland voor hun rekening. Met deze overeenkomst heeft Lecitrailer zich zelf tot doel gesteld om te blijven groeien op de Nederlandse markt. 
Samen met alle collega leden van European Trailer Care bieden Simons en Visser aan Lecitrailer en haar klanten een landelijk dekkend netwerk van werkplaatsen voor onderhoud en 24/7 service.
Uitgelicht: Preferred Partner IMS Group! 
 
IMS Group slaat vleugels uit naar Europa

Trailerbouwers, handelsondernemingen, transportbedrijven én reparateurs in de Benelux weten al jaren dat IMS GROUP kwaliteit- en service levert. A-merk producten die de kostprijs verlagen met een hoog serviceniveau: dit is waar IMS GROUP voor staat. Diezelfde service en kwaliteit gaat IMS GROUP nu in heel Europa leveren met nieuwe producten, zoals stuursystemen (Greensteering & VSE), aluminium wielen (Alexrims) en onafhankelijke wielophanging, zowel lucht- als hydraulisch geveerd (SEM). Stefaan Goossens, Manager Sales OE EU, en Jan van Oosterhout, Manager Sales Aftermarket vertellen hoe het bedrijf dat gaan aanpakken.

Directe en indirecte klanten
"Binnen de Benelux hebben we al een hoog marktaandeel", verteld Stefaan. "Dat hebben we opgebouwd door een push-pullsysteem te hanteren in onze markt. We zoeken niet alleen onze directe klanten- de trailerbouwers- op, maar ook onze indirecte klanten: de transportbedrijven. Want zodra zij eenmaal overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten en onze snelle aftermarket service, vragen ze hun trailerbouwer hier expliciet om. Die aanpak werkt in de Benelux, de UK en Ierland heel goed. Voor de nieuwe producten gaan we dit op dezelfde manier aanpakken in heel de EU. Hiervoor wordt ons verkoopteam uitgebreid en komt er binnenkort een nieuwe website die daarbij ondersteunt."

Service en kwaliteit
Jan: "Bij IMS GROUP kun je terecht voor een compleet pakket OE + SAUER Quality Parts vervangingsonderdelen voor truck & trailer. We zijn exclusief leverancier voor aluminium wielen (Alexrims), stuursystemen en onafhankelijke wielophanging (Greensteering, VSE en SEM) en SAFHOLLAND assen- en veersystemen. Als de trailer eenmaal in gebruik is en er vervangingsonderdelen nodig zijn, kunnen we deze onderdelen snel en adequaat uit voorraad leveren vanuit PON Logistiek Veenendaal. Die unieke service gaan we nu in heel Europa bieden. Gezien de kwaliteit van het maatwerk dat we leveren en de enorme drive die IMS GROUP heeft, gaan we die uitdaging vol vertrouwen tegemoet."

Zeer goede relatie European Trailer Care en IMS GROUP
Samen met de ETC leden- waarmee we al jarenlang een zeer goede samenwerking hebben en ook als eerste een Preferred Partner relatie zijn overeengekomen - gaan we met al deze bovengenoemde mogelijkheden aan de slag.
 
Naast de werkplaats activiteiten zijn er binnen European Trailer Care ook een aantal leden die trucks en trailers verhuren. Deze "ETTRental leden" hebben een samenwerkingsverband opgericht middels European Truck- & Trailer Rental.
Om de klanten op gebied van het te verhuren materiaal nog beter van diens te zijn, is er zo een netwerk van verschillende depots ontstaan en is de beschikbaarheid van verschillende verhuur eenheden fors uitgebreid.

Wil een klant korte termijn, lange termijn of Full service verhuur, alle mogelijkheden zijn aanwezig.  
Bezoek de website: European Truck- & Trailer Rental (ettrental.eu) voor alle vestigingen en overige info.
 
    Preferred Partners van European Trailer Care   
LinkedIn LinkedIn
Facebook Facebook
Website Website
Email Email
Promofilm ETC Promofilm ETC
Copyright © 2021 European Trailer Care, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@europeantrailercare.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
European Trailer Care · Keizersweg 79 · HOLTEN, Overijssel 7451 PH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp