Copy
View this email in your browser

          Nieuwsbrief European Trailer Care

                                         
 In deze nieuwsbrief: 

* Uitgelicht ETC lid: Bouwheer Zeewolde
* Trainingen en opleidingen: Wabco           
* Newsflash !!  Dhollandia nieuwe Preferred Partner             
* Uitgelicht: Preferred Partner Dieseltechnic       
* Kässbohrer service nu via ETC                                                                     

 
Schrijf je hier in voor de ETC nieuwsbrief!
  Uitgelicht ETC lid:
 
Bouwheer is al jaren lid van European Trailer Care en verzorgd  vanuit de provincie Flevoland onderhoud, verkoop en opbouw van diverse merken trailers. Met een vloot van jonge trekkers is Bouwheer specialist in het one way vervoeren van opleggers en aanhangwagens door heel Europa, opdrachtgevers zijn o.a. vele oplegger fabrikanten en trailer verhuurbedrijven.
 
In de trailerwereld is Bouwheer een bekende en gevestigde naam met hun grootste afdeling " Afbouw nieuwe trailer en aanhangers". Juist deze afdeling kreeg te maken met veel minder werkzaamheden vanwege de Corona crisis. Echter hebben Gerrit en Rob Bouwheer met hun bedrijf al eerder een crisis mee gemaakt, en is besloten om direct het maatregelenpakket van de crisis van 2008 weer uit de kast te halen en deze te gaan toepassen.
 
"Van de nood, een deugd"
Maar dat is niet alles, een aantal jaren geleden was er al een oude Scania "neus" Super 110 aangeschaft.
Door drukke werkzaamheden nog niet aan toe gekomen, maar "van de nood een deugd maken" is hier van toepassing. De restauratiewerkzaamheden zijn uitgevoerd zoals je het hoort te doen, werkelijk alles is uit elkaar geweest en gerestaureerd of vervangen.
Het oude neusje is nog niet helemaal klaar, maar inmiddels zit men weer in de opbouwfase. Daarnaast rijdt er nog een "Youngtimer Volvo" waar nog een ouderwetse schijven-tacho in zit, ook deze is opgeknapt en in ere hersteld.
 
De drijfveer voor Gerrit en Rob? : "Omdat we apetrots zijn op ons familiebedrijf en graag onze bloedlijn en passie voor transport willen delen".  
Zie voor alle informatie: www.europeantrailercare.com/european-trailer-care-vestigingen-in-europa/bouwheer-zeewolde
 
Trainingen en opleidingen.
 
Binnen European Trailer Care wordt veel aandacht besteed aan trainingen en opleidingen voor hun monteurs. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met diverse instanties, maar uiteraard ook met onze leveranciers, hierbij uitgelicht de trainingen die worden gegeven door Wabco. Monteurs van de leden van ETC volgen hier 1-daagse up-date trainingen voor de laatste ontwikkelingen. Maar ook worden hier 3-daagse trainingen gevolgd, van basis ABS tot de uitgebreide EBS trainingen.
 
Enkele cijfers om het belang te onderstrepen, die de leden van ETC aan trainingen hechten:
Het afgelopen 1,5 jaar: Maar liefst 66 monteurs hebben een Wabco training gevolgd! Samen goed voor 108 dagen aan training!
 
Helaas door de corona zijn de trainingen stil gelegd, deze worden weer gegeven als de situatie het toe laat.
We zijn in gesprek met Wabco om trainingen deels online te kunnen volgen.
  Newsflash!! 
 
DHOLLANDIA! Preferred Partner van European Trailer Care.

Dhollandia is opgericht in 1968 en is sinds 1987 met hun hoofdvestiging gehuisvest in het Belgische Lokeren. Dhollandia is de nr. 1 fabrikant van hydraulische laadkleppen in Europa, met een productie van meer dan 50.000 stuks per jaar. Voor de productie verzorgen de eigen vestigingen in 5 verschillende landen. Meer dan 90% van de gebruikte onderdelen worden in deze eigen fabrieken vervaardigd.

Voor onderhoud aan laadkleppen, maar ook om 24/7 pechservice te kunnen bieden werkt Dhollandia ook al jaren samen met de leden van European trailer Care. Door de getekende Preferred Partner overeenkomst gaan ETC en Dhollandia haar samenwerking verder uitbreiden.
Voor meer info: www.europeantrailercare.com/dhollandia-preferred-partner-van-etc
 
Uitgelicht:  Preferred Partner Diesel Technic 
 
Diesel Technic is met haar productmerk DT Spare Parts een van de Preferred Partners. Naast Trailer is het aandeel Truck-reparaties bij veel ETC leden sterk groeiend. Juist in dit segment ligt ook de kracht van DT Spare Parts!
Naast het leveren van parts ondersteund men de werkplaatsen van European Trailer Care ook op het gebied van trainingen en technische ondersteuning.
Voor meer info bezoek de website: www.europeantrailercare.com/preferred-partner-dt-spare-parts
 
Van links naar rechts: Erik Spalink Formulemanager European Trailer Care,en Pieter Verkleij Manager Sales bij Dieseltechnic.
Samenwerking Trailerbouwer Kässbohrer & European Trailer Care.

Kässbohrer, en de daarbij behorende merken Van Eck, Tirsan en Talson heeft haar netwerk van service partners verder uitgebreid in de Benelux. Binnen European Trailer Care waren al vier werkplaatsen gecertificeerd als servicepartner, daar zijn in de afgelopen maanden nog eens 17 werkplaatsen aan toegevoegd. Daarmee bieden we Kässbohrer, een dekkend netwerk van trailerspecialisten in Nederland en België.
    Preferred Partners van European Trailer Care   
LinkedIn LinkedIn
Facebook Facebook
Website Website
Email Email
Promofilm ETC Promofilm ETC
Copyright © 2020 European Trailer Care, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@europeantrailercare.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
European Trailer Care · Keizersweg 79 · HOLTEN, Overijssel 7451 PH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp