Copy
Newsletter de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP)
de la Universitat Autònoma de Barcelona
Visualitzar al meu navegador
Newsletter #13
10 de Desembre 2013
Newsletter Corporativa 02 de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP)
share on Twitter    Google Plus One Button    Like Newsletter Corporatiu de l'IGOP #13 on Facebook

El destacat /  La notícia de la setmana


Iniciem el Projecte europeu P2P Value

Els bàsics...

-------
Equip IGOPnet
-------
El projecte [web]
-------
Informació:
igopnet(at)lists.contrast.org
El passat 14 de novembre es va donar al tret de sortida oficial, amb un kick off celebrat a Guildford (Regne Unit), al projecte europeu d'investigació sobre la producció col∙laborativa de valor a través d'Internet anomenat P2Pvalue, al qual l'IGOP hi participa a través del grup de recerca IGOPnet.

El projecte, finançat per la Comissió Europea i que integra acadèmics provinents diferents universitats europees, té com a objectiu desenvolupar models sostenibles que serveixin al desenvolupament de plataformes comunitàries i horitzontals online adreçades a la generació de valor.


Aqui tens el recull dels darrers articles publicats:
  • Catalunya en disputa / Marc Parés - CAT  ES
ACTIVITATS ESCOLA DEL IGOP
10-11 gener de 2014
VIIIè Fòrum d'Educació: Innovació i Treball en Xarxa
L’Institut de Ciències de la Educació de la UAB conjuntament amb l’IGOP organitzen el VIIIè Fòrum d’Educació centrat en la Innovació i treball en xarxa pels propers dies 10 i 11 de gener.

En el Fòrum volem parlar de la innovació educativa i de les possibilitats i límits que aquesta ens planteja. Alhora, vol ser un espai per situar els reptes que l’educació i els seus professionals tenen plantejats, mostrant el potencial de les xarxes d’innovació per repensar, amplificar i redimensionar els plantejaments individuals i consolidar espais alternatius d’intercanvi i de col·laboració.

Dies:
10 i 11 gener 2014
Lloc: Rectorat UAB
Preu: Gratuït
Inscripció: ICE-UAB [enllaç]
+ info: Web

Programa de la Jornada (pdf)
ACTIVITATS ESCOLA DEL IGOP
Recercaixa Repensar el concepte de Treball
Desembre
Repensant el Concepte de Treball [+ info]

Us presentem un projecte finançat amb un Recercaixa, que estudia les “Tipologies d’ocupació per a joves amb risc en el sector de l’economia social”.

Ens hem proposat investigar un terreny poc explorat a Catalunya, fent un èmfasi especial en els nous filons d’ocupació i els sectors emergents que es detecten en el sector de l’economia social.
Barris i Crisi al CEIP Morera
29 de Novembre 2013
Visitem el CEIP Morera per parlar del seu barri en el marc del projecte Barris i Crisi

Els recercadors Ernesto Morales i Ismael Blanco varen presentar l'estudi de cas sobre Ciutat Meridiana a l'alumnat de 5è i 6è de primària del CEIP Morera. L'acte va ser possible gràcies a l'interès de la Directora del centre Noemí Rocabert. L'experiència va ser molt interessant i enriquidora per a ambdues parts. Podeu llegir-ne més al respecte al següent enllaç: Ciutat Meridiana
Italy Seminar
12 de Desembre 2013
Comparing Care-Migration Regimes

La recercadora de l'IGOP Margarita León participarà com a experta al Seminari Italià "Comparing Care-Migration Regimes Across Familialist Welfare States in Europe and Asia" presentant l'estudi de cas "Resisting the crisis at what cost? Migrant care workers in private households: the case of Spain"
ACTIVITATS ESCOLA DEL IGOP
Horari Escola / Horario Escuela
 
Dill. a dijous / Lunes a Jueves de 9 a 14h i de 15 a 21h
Divendres / Viernes de 9 a 14h
 
Us enllacem el calendari corresponent al curs 2013-14. 

Recordeu que si teniu previst reunir-vos a l’Escola de l’IGOP o bé realitzar alguna activitat, cal que prèviament feu la reserva de l’espai que necessiteu enviant un correu i espereu a que us en confirmem la disponibilitat.
Escola de l'IGOP
Urrutia, 17 - 08042 BCN
+34 93 407 62 03

Per a més informació sobre els horaris detallats de l’Escola podeu consultar el nostre portal: escoladeligop.com
CONVOCATÃ’RIES RECERCA
Ajuts FPU 2013
Convocatòria de Ayudas para la formación de profesorado universitario de los subprogramas de Formación y de Movilidad dentro del Programa Estatal de Promoción del Talento y su Empleabilidad, en el marco del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016 en I+D+i (FPU 2013) .
Data límit de la convocatòria: 16 de desembre | + INFO
Bases reguladores dels ajuts a projectes de Recerca
Ja podeu consultar les bases reguladores de les Ayudas a proyectos de investigación dentro del Programa Estatal de Fomento de la Investigación Científica y Técnica de Excelencia i del Programa Estatal de Investigación, Desarrollo e Innovación Orientada a los Retos de la Sociedad, que s'han publicat al BOE.
Data límit de la convocatòria: 2013-2016 | + INFO
VIII edició del Premi Josep M. Rueda i Palenzuela
Es tracta d'un premi de caràcter biennal i, aquest any, d'àmbit territorial de Catalunya, que té per objectiu premiar projectes d'intervenció social. Aquesta iniciativa dóna visibilitat i reconeixement a projectes i actuacions destacades, d'àmbit local, que fomentin processos participatius, enforteixin el teixit social i augmentin la capacitat organitzativa de la comunitat, aspectes que són molt importants per a la cohesió social.
Data límit de la convocatòria: 31 de desembre | + INFO
CONVOCATÃ’RIES RECERCA
Beques "La Caixa" per a estudis de Doctorat a Universitats Espanyoles
Convocatòria de Ayudas para la formación de profesorado universitario de los subprogramas de Formación y de Movilidad dentro del Programa Estatal de Promoción del Talento y su Empleabilidad, en el marco del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016 en I+D+i (FPU 2013) .
Data límit de la convocatòria: 24 de febrer | + INFO
Becas Iberoamérica. Jóvenes profesores e investigadores 2014, Santander Universidades
La finalitat de les Beques és promoure l'actualització del nivell de coneixements, l'aprenentatge de noves tècniques i mètodes, establir o consolidar vincles acadèmics entre equips d'investigació i institucions espanyoles i iberoamericanes, permetent fins i tot reunir informació addicional i específica necessària per als estudis o investigacions que estiguin realitzant els destinataris.
Data límit de la convocatòria: 3 de març 2014 | + INFO
Twitter IGOP
Twitter Escola IGOP
Website
Email
Share
Tweet
Forward to Friend
+1
Share
Copyright © 2013 IGOP-UAB, sota llicència Creative Commons (CC BY-SA 3.0)
      
dona'm de baixa    actualitzar les meves dades   

Email Marketing Powered by Mailchimp