Copy
Newsletter de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP)
de la Universitat Autònoma de Barcelona
Visualitzar al meu navegador
Newsletter #114
17 Juliol 2018
Newsletter Corporativa de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP)
Share
Tweet
Forward
Hola <<Nombre>>, et presentem les novetats de la quinzena de l'IGOP. 

El destacat /  La notícia de la setmana

Memòria corporativa IGOP 2017
Monogràfic especial: resum 5a Escola d'Estiu IGOP

Escola estiu IGOP 2018

Si et vas perdre la nostra cinquena escola d'estiu ara pots recuperar les experiències i els debats amb els vídeos de les sessions on es va parlar de serveis socials, cultura i medi obert.

A l’Escola d’Estiu IGOP – 2018 es va posar èmfasi en la necessitat de proximitat per a l’adaptació de les estratègies del canvi, tant des de la perspectives de la política pública i el serveis públics, com des de les lògiques comunitàries que busquen la col·laboració i co-producció per trobar millors respostes.  

Programa (descarregar poster en pdf)

Presentació 5a Escola Estiu IGOP. Ismael Blanco i Ernesto Morales
Ernesto Morales i Ismael Blanco varen donar la benvinguda a l'Escola i varen apuntar les principals característiques de la dimensió de la proximitat a les polítiques socials i l'evolució i repte de les polítiques socials des de la proximitat.
Experiències Barristop i Ripoll
Núria Riera i Cecilia Roig varen presentar les seves experiències. L'estratègia Serveis Socials de Ripoll per a l’abordatge comunitari post-atemptat d’agost del 2017 i el Projecte Comunitari Barristop: Iniciativa que vol promoure el coneixement mutu entre el veïnat del barri de les Planes incidint facilitant la mobilitat en la zona, caracteritzada per importants dificultats orogràfiques.
Experiències BMincome i CSS Guinardó
Es va parlar dels serveis socials des de dins. Israel Ureña va presentar el programa BMincome, un projecte pilot de lluita contra la pobresa i la desigualtat a zones desafavorides de Barcelona, que tracta de testejar l’eficiència i l’eficàcia de combinar un ajut econòmic en la forma d’un Suport Municipal d’Inclusió amb polítiques actives sociolaborals a deu barris de l’Eix Besòs de Barcelona i Mireia Gassol ens va explicar l'experiència comunitària del CSS Guinardó.
Cultura i Desigualtat
Projecte IAP Mestre Morera
Presentació de la recerca sobre “cultura i desigualtat” desenvolupada pels alumnes de l’Escola Mestre Morera, en el marc del Projecte Recerca – Acció Participativa a centres educatius de Nou Barris. L'activitat va anar a càrrec d’un grup d’alumnes de l’escola i membres del projecte de l’IGOP.
Document de treball Indicadors cultura i desigualtat
Presentació del document de treball sobre cultura i desigualtat “una aproximació amb indicadors clau” elaborat pel grup de treball sobre cultura i desigualtat impulsat des de l’Escola de l’IGOP. També participen del grup Ramon Canal, Assumpta Manils, Ernesto Morales, Bernat Quintana i Yuni Salazar. Es tracta d’un grup obert al qual us convidem a participar. Si us interessa formar-ne part (o rebre informació sobre el que fem) us animen a escriure a culturaidesigualtat@gmail.com
Medi obert i acció comunitària
Taula Rodona Medi Obert i acció comunitària
Taula rodona realitzada al Casal de la Mina de Montcada i Reixac. L'escola d'estiu surt per conèixer i treballar experiències sobre el territori.
Novetats editorials
Memòria Activitats IGOP 2017
Descarrega't
Memòria IGOP 2017

Memòries anteriors
Memòria IGOP 2010-2013
Memòria IGOP 2014-2015

Memòria IGOP 2016

Memòria d'activitats IGOP
Recull la feina feta al llarg de l'any 2017

Us recordem que ja esta disponible online la memòria d'activitats de l'IGOP de l'any 2017. Es tracta d'un document clau per rendir comptes i fer visible la quantitat i diversitat d'activitats desenvolupades pel nostre institut.

Al document podreu trobar informació sobre l'equip humà que constitueix l'IGOP, els diferents projectes de recerca bàsica i aplicada en que ha participat; les activitats formatives realitzades; una anàlisi dels ingressos i la producció bibliogràfica en forma de llibres, capítols de llibre i articles a revistes indexades tant d'àmbit nacional com internacional.

IGOP Campus UAB
Edifici MRA
+34 93 586 88 15
Horari (de setembre a juny)
Dll-Dv: 09:00h - 14:00h i 15:00h - 17:00h
Escola de l'IGOP
Urrutia, 17 - 08042 BCN
+34 93 407 62 03
Horari
Dilluns a divendres de 9 a 13h.
Twitter IGOP
Twitter Escola IGOP
Website
Email
Share
Tweet
Forward to Friend
+1
Share
Copyright © 2018 IGOP-UAB, sota llicència Creative Commons (CC BY-SA 3.0)
      
dona'm de baixa    actualitzar les meves dades   

Email Marketing Powered by Mailchimp