Copy
- få 7 tip til at håndtere vreden så du ikke udvikler angst!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Google Plus
Google Plus
Kære <<Navn>>,

Der var engang hvor jeg ikke ejede snerten af vrede. Jeg var altid den smilende, nemme Lise. Jeg var blid og mild som et lam… jeg var helt unik og helt sikkert sat på denne jord for at tage imod og smile pænt tilbage…

Gu var jeg ej!

Jeg var, som alle andre, sat på denne jord af uransagelige grunde, og af fuldstændig samme støbning, skabt til at overleve og føre arten videre. Og jeg blev også, som alle andre, der blev uretfærdigt behandlet, trådt på eller nedgjort – vred.

Forskellen var bare, at mens andre accepterede deres vrede, og opfattede vreden som et signal om overtrådte grænser og manglende respekt, anså jeg vreden som en forbudt følelse. Så forbudt, at hvis uheldet var ude, og jeg alligevel mærkede vrede, undertrykte jeg den udadtil og vendte den indad i stedet. Det føltes mere trygt sådan.

Den undertrykte vrede fyldte godt og pressede og stressede. Og når jeg blev bare det mindste presset lettede låget og vreden kom ud i eksplosioner. Eksplosioner, som ikke bare overraskede dem det gik ud over, men også mig selv. Vreden var blottet for konstruktivitet, handling og løsninger, og efterlod mig i skam og en skyldfølelse, der var endnu større.

Så undertrykte jeg bare vreden endnu mere. Jeg holdt vejret og spændte mavemusklerne, og armene, benene, ansigtet, læberne. Og jeg spændte dem så meget, for at holde den vrede energi inde, at jeg fik mælkesyre i musklerne. Jeg rystede og fik hovedpine, nakkespændinger, rygproblemer…

Og angst.


Hvad tror du der sker hvis du undertrykker vrede igennem lang tid?

Når du undertrykker følelser, som fx angst, så forsvinder følelserne ikke. De er jo en del af dig.

De ophober sig. Du bliver som en gryde fyldt med kogende vand. Og kogende vand damper og skaber et indre tryk. Et indre pres. Et pres, der stresser din krop og dit sind. ...

 
Læs resten af indlægget her og få 7 tip til at håndtere vreden så du ikke udvikler angst
De bedste hilsener,
Lise
PS: I fredags blev jeg ualmindelig stolt og glad. Jeg fik nemlig en mail fra en af brugerne af online kurset: Løs Angstmysteriet. Vil du læse med? Jeg fik nemlig lov at dele den :-)

Usminket, usnobbet og fortællende...

Hej Lise.
Jeg er kommet godt igang og er glad og tilfreds.

Jeg elsker din jyske tone. ;-)

Du fortæller enkelt og uden dikkedarer. Den videnskablige underbyggelse er med på en usminket, usnobbet, og fortællende måde....lidt ligesom en fortrolig veninde. Det synes jeg er rigtig godt og tillisvækkende, så jeg glæder mig til de næste mange lektioner.

Tak fordi du også fortæller lidt om din egen baggrund. 

Mange hilsener K.
 


Læs alt om online kurset her: -->> Løs Angstmysteriet <<--
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2015 Slip Angsten, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp