Copy
Få 9 råd til at starte ud med!
View this email in your browser
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Google Plus
Google Plus
Kære <<Navn>>,

Kender du dét, at andres manglende tillid til din styrke og evne, er med til at fastholde dig i at du ingenting kan? Og har du bemærket, hvor meget det fastholder lav selvtillid, lavt selvværd og angst?

Det handler om selvværd og selvtillid. Og det handler om at styrke selvværdet, så selvtilliden kommer af egne erfaringer. Og det handler om at omgive dig med personer, der tror på at du kan, og at du nok skal klare det.

Det starter med at turde tage et skridt og se hvordan det går. Ud fra dette skridt, vurderer du chancen for, hvordan det næste skridt vil blive, hvad det vil bringe af positivt og negativt.

Dine skridt vil kunne få dig videre. De vil kunne flytte dig, få dig ud af noget, eller ind i noget. Dine skridt vil udforske verden, undersøgende, legende eller vagtsomt, du vil i hvertfald komme videre.

Selvtillid får dig til at turde tage risikoen ved at tage nye skridt. For ved hvert skridt udsætter du dig for risikoen ved at fejle, miste eller tabe. Eller at tage et eller to skridt tilbage.

Selvtillid samler dine erfaringer og holder ajour med dine resultater, og jo mere data du samler ind ved at tage skridt – jo større sikkerhed vil du føle ved at tage dem.

Når misforstået omsorgsfuldhed medfører lav selvtillid

Hvis du er vokset op i et hjem, hvor du ikke har fået lov til at tage disse skridt for at danne dine egne erfaringer, og skabe naturlig tillid til de valg du tager, bliver du nemt afhængig af, at andre tager disse vurderinger for dig. Vurderinger, der bekræfter dig i, om du kan tage disse skridt, og om du kan håndtere eventuelle konsekvenser.

Når andre vil skåne dig for at tage dine egne skridt, er det, som regel, ud fra ønsket om at udvise dig omsorg og hjælpe dig på vej, uden at du behøver at komme til at fejle, miste og tabe noget undervejs. De hjælper, som regel, ud fra deres bedste mening, og ofte uden at vide, at de i virkeligheden gør dig en bjørnetjeneste.
..

(læs fortsættelsen af artiklen ved at trykke på knappen herunder)
 
Læs resten og få 9 råd, der styrker selvtilliden!

De bedste hilsener,
Lise
Løs Angstmysteriet giver dig den grundlæggende viden om angst, du skal bruge, som fundament til din angsthåndtering. Forskning viser, at jo mere viden du har om din egen angst, jo nemmere er det at lære at håndtere angsten, forebygge ny angst og forebygge tilbagefald. Læs mere om hvad du får ud af at tage online kurset Løs Angstmysteriet - Bliv klogere end din angst: http://slipangsten.dk/loes-angst-mysteriet/
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2015 Slip Angsten, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp