Copy
Jan Kettelerij
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>, 
  
2016 belooft een prachtig jaar te worden, waarin ik onder andere in Bergen op Zoom, Steenbergen, Goeree-Overflakkee, Kluisbergen en Wingene zal exposeren. Ook ben ik voor de derde keer geselecteerd om een beeld te plaatsen in de Keukenhof, een eervolle uitnodiging.


Keukenhof
Voor mijn eerste twee exposities, in 2008 en 2012, maakte ik objecten van metaal en RVS. Dit jaar zal het sculptuur Croissance et Mouvement te zien zijn in Lisse. Deze heb ik afgelopen zomer gemaakt tijdens het Internationale beeldhouw symposium in Sprimont. 


De Keukenhof is het grootste internationale voorjaarspark ter wereld en trekt elk jaar meer dan een miljoen bezoekers. Het is van 24 maart tot en met 16 mei elke dag geopend van 8.00 – 19.30 uur. 
Het beeld van Belgisch hardsteen, dat groei en beweging uitdrukt, is te koop. Kijk hier voor meer informatie over Croissance et Mouvement.Verkocht!
Op 3 januari 2016, de laatste dag van de Zeeuwse Kunstkring expositie, verkocht ik de sculptuur
Le Printemps aan een echtpaar uit Luxemburg.  
Het beeld is gemaakt van Belgisch hardsteen en is
76 cm hoog. De inspiratie hiervoor haalde ik uit ontluikende bolgewassen en groeivormen. Le Printemps heeft inmiddels een prachtige plek gekregen in de tuin in Luxemburg.
Kijk hier voor een overzicht van de albast sculpturen die nog te koop zijn.
Nieuw Werk
Ik werk momenteel aan drie nieuwe wandobjecten van hout, een groot sculptuur van ruim twee meter van Franse kalksteen en een serie oloïden in albast. Een oloïde wordt gekenmerkt door de tuimelende beweging waarmee hij zich voortbeweegt over een plat vlak. Vooral de ruimtelijkheid is een fantastisch fenomeen.
Exposities in België
Ik ben uitgenodigd om te exposeren op de internationale beeldenexpositie Sculptour in Kluisbergen. Dit ligt ten zuid westen van Oudenaarde, in de Vlaamse Ardennen. Het 6.5 hectare groot domein bestaat voor de de helft uit natuurgebied. De andere helft vormt een waar paradijs waar natuur en kunst elkaar ontmoeten. Het is de 15e editie van het evenement, georganiseerd door De Beukenhof-Phoenix Galleries, waar 30 internationale kunstenaars exposeren van 1 mei tot en met 18 september.
                                             
België trekt blijkbaar, want ik exposeer vanaf heden de gehele zomer in Wingene in een geheel nieuwe hedendaagse kunstgalerie en beeldentuin Art 4 Every 1. Wingene ligt 15 km ten zuiden van Brugge.
Van 5 maart tot en met 5 september zullen mijn objecten in de beeldentuin en mijn sculpturen in de galerie te zien zijn.

Kijk hier voor een overzicht van al mijn exposities in 2016.
Workshops
Mijn vrouw en ik geven een vijftal creatieve en artistieke workshops in beeldhouwen, papierscheppen en schilderen. De workshops voor kinderen zijn erg geschikt voor kinderfeestjes, waarbij de kinderen spelenderwijs een introductie krijgen in de bijzondere kunstvormen. De inspirerende workshops voor volwassen zijn erg geschikt als vriendenuitje of teambuilding. Kijk hier voor meer informatie en kijk ook eens op mijn facebookpagina voor foto's van enkele van de workshops die wij hebben gegeven.
Kunstkaarten
Twaalf kunstwerken, die prachtig zijn gefotografeerd door Fred Brekelmans, zijn uitgebracht als kunstkaarten. Deze kaarten zijn van hoogwaardige kwaliteit, gedrukt op 300 grams papier met UV lak en hebben een A6 afmeting (10.5 x 14.8 cm.). U kunt de kaarten zowel per stuk als in twee verschillende series kopen. Ideaal om te versturen als speciale en persoonlijke (verjaardags) kaart, om in uw huis neer te zetten of in te lijsten om er dagelijks van te genieten. Kijk hier voor meer informatie
 


Nieuws
Kijk voor het laatste nieuws over mijn werk, workshops en expositiedata op mijn website en facebookpagina.  Ik hoop u te zien tijdens een van mijn exposities of workshops. 


 
Met vriendelijke groet,   


 
Copyright © Jan Kettelerij- beeldend kunstenaar,
All rights reserved.


website | www.jankettelerij.nl
e-mail    | info@jankettelerij.nl
telefoon | 06 19516926

www.facebook.com/jankettelerij