Copy
Jan Kettelerij
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>, 
  
De plannen en werkzaamheden rondom mijn nieuwe website zijn, zoals aangekondigd in de nieuwsbrief van december 2014, gerealiseerd. Ook bieden mijn vrouw Jeanne en ik met ingang van deze maand een nieuwe workshop aan.
 
Geheel nieuwe website
Met gepaste trots presenteer ik mijn nieuwe website. Ik heb gekozen voor een visueel aantrekkelijke, beeldende lay-out met een eigentijdse vormgeving en techniek. Hierdoor worden mijn werk, stijl, inspiratiebronnen en werkwijze nog duidelijker gerepresenteerd.

Mijn sculpturen zijn nu gerangschikt aan de hand van de steensoorten waarvan ze gemaakt zijn: marmer, albast, Franse kalksteen en overige steensoorten.
Verder zijn er een aantal nieuwe toevoegingen in de navigatie van de website, zoals verkocht werk, nieuwe mediakanalen en links naar Facebook, LinkedIn, Pinterest en de beroepsorganisaties waarbij ik aangesloten ben.
Ik nodig u van harte uit mij via de bovenstaande social media kanalen te volgen en op de hoogte te blijven van mijn meest actuele projecten, exposities en nieuwsberichten.

Nog meer workshops
Het aanbod van workshops die Jeanne en ik geven is uitgebreid met de workshop Schilderen voor kinderen. Tevens zijn de beschrijvingen van de workshops, zoals Beeldhouwen voor kinderen en Papierscheppen voor volwassenen, aangevuld. Deze creatieve en inspirerende workshops zijn aanraders voor uw volgende vriendenuitje, kinderfeestje of als teambuilding.
 
Dank
Ik wil de volgende personen extra bedanken. Zonder hen waren de lay-out en de inhoud van mijn website niet zo volledig geworden:

Jantine Geurts en Matthijs Kettelerij van Alias Woordspinners uit ’s-Hertogenbosch, zij zorgden voor tekstuele ondersteuning, advies en correcties.
Fotograaf Fred Brekelmans uit Den Haag adviseerde met een kritische blik en verzorgde een aantal fotoverbeteringen.
Thea Haak van DC-webdesign uit Vlissingen zorgde voor aanpassingen in de lay-out en alles wat te maken heeft met webdesign.

Graag tot ziens op één van mijn exposities, in mijn atelier of tijdens één van onze workshops!

Met vriendelijke groet, Jan Kettelerij, beeldend kunstenaar


Copyright © Jan Kettelerij- beeldend kunstenaar,
All rights reserved.


website www.jankettelerij.nl
e-mail   info@jankettelerij.nl 

telefoon 0166 604206 / 06 19516926