Copy
View this email in your browser
Församlingsbrev januari 2019

Bönevecka pågår. I tisdag var det Ulf som ansvarade för bönen. I onsdags var det ungdomarna. Idag torsdag var Siw ansvarig. Både Ulf, ungdomarna och Siw speglar församlingen. Unga människor och, nåja, lite mer äldre än ungdom. Det är sannerligen inte enkelt att samla olika generationer i en församling. Men det är så vi ska ha det. Ung som gammal och enklast kanske det är när vi samlas för bön. I den gemensamma bönen möter Gud den enskilda människan såväl som församlingen.  Be högt, be långt, be korta ord, sitt tyst, bär andra i bön, låt dig bäras av andras böner. Hur du ber spelar ingen roll, det viktiga är att bönen kommer från hjärtat.

Böneveckan fortsätter
Nu på fredag samlas vi klockan 19.00 för bön. Böneveckan avslutas på lördag och söndag med att Ingemar Helmner återigen gästar oss. På lördag är samlingarna klockan 15.00 och 18.00. På söndag är samlingarna klockan 11.00 och 16.00. Precis, du läste rätt! För alla er som saknat gudstjänst klockan 11.00, här är ett gyllene tillfälle 😊 Välkomna
 
Församlingens årsmöte
Den 20/1 klockan 14.00 har församlingen sitt traditionella årsmöte. Klockan 16.00 fortsätter årshögtiden med gudstjänst. Församlingsledningen kommer via en gemensam predikan att spegla den längtan för året som församlingsledningen bär med sig inför 2019.
 
Celebrate Recovery
Varje torsdag samlas Celebrate Recovery. Vem är Celebrate Recovery till för? Vad gör man på Celebrate Recovery? Vad kan Celebrate Recovery betyda för mig? Kom på gudstjänsten den 27/1 så får du svar på alla frågor.
 
Föreståndarfrågan
To be continued…
 
Second Hand
Den nya budgeten som riksdagen beslutade om 2019 innebär att bidragen för tre anställda på Second Hand upphör. Det innebär att vi tyvärr måste säga upp dessa tre personer. Konsekvenserna av uppsägning får stora konsekvenser för de tre personerna samt för Second Hands verksamhet och frågan har aktualiserats: kan vi överhuvudtaget driva Second Hand? Mer information kommer snart i separat epost. Håll koll i din inkorg efter en epost som kommer att namnges som ”100 timmar”
Under tiden, be för de tre anställda som nu står utan arbete, be för Maria Johansson som bär ett tungt lass och slutligen, be för Second Hand.
 
 
Copyright © 2019 Pingstkyrkan Katrineholm, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp