Copy
Månadsbrev november 2016
Ser du inga bilder klicka här!
Vi gläder oss över att nya människor hittar till vår kyrka söndag efter söndag.

När vi frågar dem vad som gjort att de kommit till oss får vi höra olika berättelser. En sak som blir tydlig är att Gud sänder människor som vi inte inbjudit till vår kyrka. Det är stor nåd. 

Så här har några uttryckt sig när vi har samtalat med dem de senaste veckorna: 

"Jag har bett till Gud om att hitta en kyrka. Jag tänkte gå till en kyrka i en annan stad. Men när jag gick upp på internet så dök er kyrka upp hela tiden, så då tänkte jag att det måste vara Guds vilja att jag går med i er kyrka. När jag kom hit kände jag mig hemma."

"Vår familj har gått förbi er kyrka flera gånger och blev nyfikna. Till slut bestämde vi oss för att gå på en gudstjänst och det är vi väldigt glada för."

"Jag ville gärna komma till er kyrka men jag är inte döpt. Kan man få gå på era gudstjänster även om man inte är medlem?"

"Efter att ha gått några gånger på Celebrate Recovery så ville jag besöka er gudstjänst. Jag kände mig direkt hemma här."

Tillsammans som kyrka får vi vara ett ljus som lyser i vår stad och visar på Jesu stora kärlek och omsorg. Låt oss fortsätta att skapa en varm och välkomnande gemenskap där nya människor känner sig hemma. 

Vi är glada för alla personer i vår församling som sprider Guds kärlek, visar på Guds omsorg och som engagerar sig i människors liv på olika sätt.

Vår bön är att fler människor ska få uppleva Jesus som ljuset i sina liv.

Du kan vara med och göra så att vårt ljus lyser ännu starkare och klarare genom att:

Vara med och be för oss som församling. Be att vi ska få kraft att utföra det uppdrag som Gud har gett oss - att vägleda människor in i en växande relation med Jesus.

Vara med och ge till vår församling. När du ger av dina pengar till församlingen investerar du i något större. Något som kan förmera dina pengar och få dem att göra nytta i andra människors liv.

Vara med och tjäna med det som du kan bidra med. När våra enskilda gåvor förs samman i församlingen så blir de till så mycket större välsignelse. Ditt bidrag, hur litet du än kanske tycker att det är, är värdefullt.


Med önskan om Guds rika välsignelse och en glad advent,

 
Henrik & Anna Thornell
Välkommen till våra gudstjänster i advent

27 november (1:a advent)
Adventskören och barnen sjunger. Vi välkomnar nya medlemmar.

4 december
Ungdomarna har hand om hela gudstjänsten och vi firar nattvard tilsammans.

11 december
Gunilla Ek från Valla har precis varit i Kenya där hon hjälpt flickor att komma undan könsstympning. Vi gör en insamling till hennes arbete.

18 december
Vi har en grupp som bjuder på julsånger.

25 december
Julgudstjänst.
 
Notiser
# Grötfest för seniorer lördagen 10 december kl 13.00. Anmälan senast 2 december till expeditionen.

# Datumet för årsmötet har ändrats till söndagen 8 januari 14.00. 

# Om du märker att något behöver åtgärdas i vår fastighet så kan du nu mejla till fastighetsrådet på: fastighet@katrineholm.pingst.se

# Vi har lite överblivna tavlor till försäljning. Kontakta expeditionen om du är intresserad av att köpa någon. De som inte sålts innan årets slut kommer att gå till Second Hand för försäljning. Du kan se tavlorna här.

# Gruppfotot från 100-års jubiléet finns att köpa. Du kan beställa det via expeditionen och det kostar 100 kr och går oavkortat till församlingen. DVD från jubiléet finns också att beställa för 100 kr.
Bild från modevisning
Följ oss via Facebook, Twitter & Hemsidan. 
HEMSIDA
HEMSIDA
FACEBOOK
FACEBOOK
TWITTER
TWITTER
INSTAGRAM
INSTAGRAM
Du får detta utskick från Pingstkyrkan i Katrineholm

Hemsida: www.pingstkholm.se 

E-post:  info@katrineholm.pingst.se

Telefon: 0150 - 504 20  (måndag 13.30-15.30, fredag 09.00-13.00)

Adress: Linnévägen 24 B, 641 32 Katrineholm


This email was sent to <<Mailadress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pingstkyrkan Katrineholm · Linnévägen 24 B · Katrineholm 64132 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp