Copy
MÅNADSBREV JANUARI 2017
Ser du inga bilder klicka här.

Nytt år med ny nåd

Ett nytt år ligger framför oss. Ett år med ny nåd från Gud och nya möjligheter. Förra året fick vi välkomna 17 nya medlemmar varav 6 nydöpta. Bara några dagar in på det nya året kontaktades vi av en person som började komma på våra gudstjänster för ett och ett halvt år sedan. Nu berättade han att han ville ta steget att döpas. 

Vår vision är att vägleda människor in i en växande relation med Jesus. Oavsett var vi befinner oss i vår relation med Jesus så får vi komma närmare honom det här året. Vi får upptäcka mer av hans livsfövandlande nåd, formas av hans hand och ge hans kärlek vidare till andra.

I vår kyrka erbjuder vi gudstjänster, smågrupper, bibelundervisning, Celebrate Recovery, Happy kids, ungdomssamlingar, dagledigträffar, andakter på äldreboenden och bönesamlingar m.m. Vår längtan är att många människor ska få möta Jesus genom det vi gör under 2017. Barn som får höra att de är älskade av Gud och att han ser dem. Ungdomar som får en vision och en dröm av Gud för sin framtid. Nyanlända som får en ny start i livet och får tillbaka hoppet och livsglädjen. Äldre som får förnyad livskraft att fortsätta sin livsvandring.

Gud vill involvera dig och mig i allt som han vill göra det här året. Han vill att vi bidrar med våra böner, våra förmågor och vår generositet.

Vi skulle vilja utmana dig att varje månad ge regelbundet till församlingen om du inte redan gör det. Vi vill uppmuntra dig att bestämma en summa eller procentsats som du sedan ger under varje månad det här året. Det enklaste sättet är att sätta in din gåva på vårt bankgiro 625-0658. Din gåva är med och möjliggör det som vi gör som församling.

För att hålla dig uppdaterad på vad som händer i vår kyrka kommer vi att göra inlägg på facebook och instagram så gott som varje dag om vad som är på gång. Så gilla vår facebooksida (https://www.facebook.com/pingstkholm) och följ oss där: Eller följ oss på instagram: pingstkatrineholm. Har du inte facebook eller instagram kan du se våra inlägg på vår hemsida: pingstkholm.se.

Låt oss be att vi var och en ska få växa i vår relation till Jesus och att många katrineholmare ska få beröras av hans kärlek 2017!

Henrik & Anna Thornell

Ny ungdomsledare

Sara Mårtensson började i januari som ungdomsledare. Hon är 19 år och uppväxt i vår församling. I vår kommer vi att satsa lite extra på att få med oss ungdomar i högstadieåldern i ungdomsarbetet.

Ungdomarna samlas på fredagar 19.00 till ungdomsmöte med undervisning, lovsång och bön. 20.00-23.00 är det café med ungdomsgård i festvåningen. 13-19 år är åldersgruppen för våra ungdomsträffar. 

Information om vårt ungdomsarbete hittar du på ungdomarnas facebooksida: https://www.facebook.com/180Kholm eller på instagram: 180ungdom.

Har du frågor om ungdomsarbetet kontakta gärna Sara: http://pingstkholm.se/kontakt/

Ny barnledare

Johanna Ronestjärna har gått in som ansvarig för vår barnverksamhet med Happy kids på söndagar. Hon är 23 år och gift med Josef sedan ett och ett halvt år. Hon har gått på bibelskola ett år i Jönköping, gått ett år på Team med uppdrags pionjärlinje där hon gjorde praktik i församlingen Agape i Katrineholm. Hon har också gjort en missionsresa till Kina under några månader. 

Vår barnverksamhet samlar mellan 20-30 barn varje söndag. Vi behöver ledare i alla åldrar så är du intresserad att hjälpa till kontakta gärna Johanna: http://pingstkholm.se/kontakt/

Celebrate Recovery

Brottas du med oro och låg självkänsla? Känner du att du inte räcker till? Kämpar du med dina relationer? Eller något annat?

I Celebrate Recovery får du hjälp med det du brottas med i en trygg och kärleksfull miljö.

Varmt välkommen till kyrkans festvånnig tordagar 18.30 under våren!

Ny predikoserie om bön

Vi har precis startat vår nya predikoserie om bön. Vi ber att Gud ska förnya våra böneliv och att vi ska upptäcka bönens oerhörda styrka och kraft. Det går alltid att lyssna på predikan i efterhand på vår hemsida: http://pingstkholm.se/predikningar

Konsert med Samuel Ljungblahd

Välkommen på konsert i Pingstkyrkan Katrineholm med Samuel Ljungblahd, storband och stor gospelkör.
Fredagen 10 februari 19.30.
Biljettpriset är 150 kr.
Förköp hos: Forss Musik, Stjärnurmakarna Perssons Ur&Optik. Eventellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén.

Copyright © 2017 Pingstkyrkan Katrineholm, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp