Copy
View this email in your browser

Vad händer under juli?
Det enda jag har emot den svenska sommaren är att den infaller så sällan. Här kommer hur som helst en uppdatering av vad som händer under de sista veckorna av juli

Söndag 21 juli. Trädgårdsmöte
Trädgårdsmöte hos Nils-Erik Brandin, i Berga, Floda. Gemensam avfärd från kyrkans parkering 14.30. Ta gärna med stol. Vid regn så är gudstjänsten i Valla Filadelfia.

Söndag 28 juli. Stadsparken
Gudstjänst klockan 16.00 i Stadsparken. Jonatan Näsström från Agape predikar. Mia Sjöö och Ida König med band och kör står för musiken.

På tal om kör
Visst skulle det vara roligt med en kör i Stadsparken där Mia och Ida medverkar som solister. Du är därför välkommen till körövning den 24/7 klockan 19.00. Den 27/7 klockan 13.00 övar vi kör tillsammans med komp. Den 28/7 samlas vi 14.30 och testar ljud i Stadsparken. Om du inte kan alla tillfällen så går det bra att komma när du kan. Allting går utom en vedaffär på sommaren…

Jourmobilen
Kyrkans jourmobil har varit ur funktion i början av juli. Mobilen är nu åtgärdad och nu lovas svar inom 24 timmar! Beklagar att den varit ur funktion.

Kyrkan (eventuellt) uthyrd
Söndagen den 21 juli, när vi har trädgårdsmöte hos Brandins, är kyrkan uthyrd till Gabriel Forss som har en körhelg. De avslutar med en konsert och blir det regn flyttas konserten till kyrkan.
 
Låt oss samlas i juli!
Församlingsledningen genom Patrik Rytterström
 
 

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2019 Pingstkyrkan Katrineholm, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp