Copy
Ineke en Alfred Oosterman heten u van harte welkom.
View this email in your browser

Huisconcerten

Ben je ook muziekliefhebber?

 

U bent bij ons bekend en misschien ook een muziekliefhebber en wellicht heeft u al eens kennis gemaakt met vorige edities van de huisconcerten Roden. De komende 6e editie wordt weer georganiseerd onder auspicien van Stichting Landgoed Mensinge w.o. theater de Winsinghhof te Roden op zondag 13 maart 2016. Dankzij de medewerking van gezinnen die hun huiskamer hiervoor ter beschikking stellen, kunnen wij u op 13 adressen maar liefst 35 concerten aanbieden ! Dit jaar heb ik mijn fotostudio ook beschikbaar gesteld voor een concert van het Eddy Engels Quintet. Dit unieke en inmiddels landelijk bekende evenement kan gerealiseerd worden door substantiële financiële ondersteuning van de volgende sponsoren:

Stichting Beringer Hazewinkel, Culturele Kring Roden, Culturele Kring Peize,  Boekhandel Daan Nijman Roden, Wijnhandel Cruwijn Roden en Reclamebureau RAM Leek.

Naast veel prachtige klassieke muziek is er ook jazz en wereldmuziek van hoge kwaliteit te beluisteren. De ensembles bestaan geheel uit professionele musici.

Enkele ensembles traden nog nooit in Noord Nederland op maar ook talent uit de eigen regio zijn wij niet vergeten. Voor het programmaoverzicht verwijzen wij u naar bijgaand pdf. document.Daarin vindt u uitgebreide info over de musici en het programma dat zij brengen. Het volledige programma publiceren wij binnenkort ook op www.theaterdewinsinghhof.nl

De entreeprijs van 3 concerten naar keuze is 17.50 per persoon inclusief koffie/thee. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang. Kaarten zijn te bestellen door overmaking van 17,50 euro naar bankrekeningnummer NL53RABO0191974129. Informeren kan via email: huisconcertenroden@gmail.com. 

 

Alfred Oosterman Fotografie
Groningerweg 16
9321AD  PEIZE
050-5035548
info@alfredoosterman.nl
www.alfredoosterman.nl
Copyright © 2016 Alfred Oosterman, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp