Copy

Nieuws over Alfred Oosterman Fotografie

 

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>

In drie berichten neem ik je mee in mijn dagelijks werk. Ditmaal: het portretteren van de juristen bij Plas Bossinade, het fotograferen van artiesten voor Theater de Winsinghhof én het 15-jarig bestaan van mijn fotostudio. De leestijd van deze nieuwsbrief bedraagt minder dan 3 minuten.
 

PlasBossinade
Een middelgroot advocatenkantoor waar de sfeer prettig is en de juristen met plezier samenwerken, ten behoeve van hun opdrachtgevers. Ik portretteer al jaren de directie en de medewerkers van PlasBossinade in Groningen en Haren. De foto’s worden gebruikt voor de website en voor artikelen die van hun hand verschijnen. Door professionele portretfoto’s op te nemen in de communicatiemiddelen ontstaat sneller een gevoel van bekendheid en vertrouwdheid. Het kantoor krijgt letterlijk een gezicht.

Theater de Winsinghhof

In Roden staat Theater de Winsinghhof. Een mooi, klein theater met een grote bekendheid en uitstraling. Wie Roden zegt, zegt Theater de Winsinghhof.

De Winsinghhof drijft merendeels op vrijwilligers. Omdat ik het een sympathieke en zeer waardevolle organisatie vind, maak ik ieder seizoen kosteloos de portetten van de optredende artiesten. Omdat er vóór de voorstelling altijd maar weinig tijd is, lees ik mij goed in en weet daardoor wie ik tegenover mij heb. In korte tijd echt contact maken. Dat is voorwaardelijk aan het maken van een goede portretfoto. 

Op de foto Javier Guzman

Jubileum

Dit jaar bestaat Alfred Oosterman Fotografie vijftien jaar. We hebben dit al een beetje gevierd met de nieuwe huisstijl en website. Ik kreeg en krijg veel positieve reacties, waarvoor veel dank.  Het is fijn om te merken dat veel mensen meelezen met de wekelijkse blogs. 

In oktober organiseren we een meerdaagse feestelijke expositie waar bevriende kunstenaars hun werk tentoonstellen. Mét muziek, drankjes en hapjes. Over de precieze datum en het programma bericht ik u na de zomervakantie.

 

Een fijne zomer gewenst!

 

Alfred Oosterman

Contactgegevens


Wil je een wijziging aangeven in hoe je de mail ontvangt?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven uit deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp