Copy
Alfred Oosteman Fotografie, deelnemer aan Open Atelier Route
Bekijk deze mail in je internet browser

Open Atelier Route Noordenveld

Tijdens de Open Atelier Route Noordenveld in het weekend van 9 en 10 mei 2015, kun je bij 13 ateliers van de leden van Verkuno 'binnenkijken'

Dit jaar hebben alle leden die meedoen aan de Atelierroute een gastexposant, ook in mijn fotostudio doe ik mee aan deze atelier route. De gast-exposant die ik voor dit weekend heb uitgenodigd is Herman Bartelds, een kunstenaar die vooral bekend is vanwege zijn hardstenen beelden. Op de site van Verkuno is meer informatie hierover te vinden. Van het werk van Alfred is naast een serie portretten ook nieuw vrij werk te zien.  

Op zaterdag 9 mei wordt om 11.00 uur de opening van de Open Atelier Route Noordenveld in het atelier van Jolande van Luijk aan de Pol 24 Peize gehouden. Rob Verheul zal op de ‘Hang” (een hand vervaardigd melodisch percussie-instrument) muzikaal het startsein geven voor twee dagen vol kunst.

Je vindt ons op nummer 24 op de routekaart

We zien je graag het komende weekend, Alfred Oosterman

Herman Bartelds

 

Het werk van Herman Bartelds is drager van gedachten en betekenissen. Het neemt de aard en hoedanigheid aan van vaste ijkpunten in ruimte en openbaart zich als gematerialiseerde idee. Het werk ontleent zijn bestaansrecht aan de interactie van  de kunstenaar en de materie. Zowel in graniet, als op papier luistert de kunstenaar naar het materiaal waarmee hij werkt. Thematisch is het werk breed, al zijn er terugkerende thema’s te ontdekken. Begrenzing, markering en het vinden van een plek tussen hemel en aarde.

Het werk is onverzettelijk en nooit vrijblijvend. De beelden claimen een plek in de ruimte en zetten de toeschouwer aan tot overweging. Ook het nieuwe werk op papier doet op eenzelfde wijze een beroep op de kijker. Of het werk nu abstract is of figuratief.

Alfred Oosterman

 

Beweging vangen in stilstaand beeld, het fascineert me. Beeld wat met het blote oog niet is te zien vastleggen met de techniek van fotografie leidt tot interessante beelden. Dit, gecombineerd met mooie afdruktechnieken brengt me steeds verder in het maken van vrij werk naast mijn portretfotografie.

Alfred Oosterman Fotografie
Groningerweg 16
9321AD  PEIZE
050-5035548
info@alfredoosterman.nl
www.alfredoosterman.nl
Facebook
Twitter
Website
Email
Copyright © 2015 Alfred Oosterman, Alle rechten voorbehouden.


uitschrijven uit deze lijst    aanpassen mijn gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp