Copy

Nieuws over Alfred Oosterman Fotografie
Mei 2018

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>

Het is prachtig weer en er komt een leuke activiteit aan die ik graag met je wil delen. Houd je van muziek en kunst? Blok dan 12 en 13 mei in je agenda! Verder tref je in deze nieuwsbrief twee korte berichten aan over recent werk. Ik zie je graag in het komende seizoen!

De leestijd van deze nieuwsbrief bedraagt minder dan 3 minuten.

Zaterdag & Zondag 12 & 13 mei | Open Atelierroute Noordenveld

Komend weekend vindt in Peize en omgeving de dertigste editie van de Open Atelierroute Noordenveld plaats. 14 kunstenaars open hun atelier voor bezoekers. 

De feestelijke opening vindt plaats op zaterdagochtend 12 mei om 10.30 uur in De Paardestal in Peize. 

De ateliers, en dus ook onze fotostudio, zijn op zowel zaterdag als zondag toegankelijk voor publiek van  12.00 tot 17.00 uur. Ik exposeer samen met Evert van Fucht en Anita Hoekstra een gezamenlijk project. Je vindt onze studio aan de Groningerweg 16 in Peize.

Zondag 13 mei | Concert SaxofoonQuintet Opus 5

Iets uitzonderlijks doen op Moederdag? Op zondag 13 mei om 11.00 uur ben je welkom in onze fotostudio aan de Groningerweg 16 in Peize voor een concert van SaxofoonQuintet OPUS 5. Vijf saxofonisten spelen met elkaar een mix van lichte klassiek en jazzy tango. Dit optreden luidt de tweede dag van de Open Atelierroute Noordenveld in.

Portretten medewerkers Waste Paper Trade

Waste Paper Trade is gevestigd in Winschoten en verzorgt al meer dan twintig jaar voor landen over de hele wereld de recycling van oud papier en gebruikt kunststof. Wie het kantoor van Waste Paper Trade binnenloopt, ziet meteen de reeks door Alfred Oosterman Fotografie geschoten zwartwit portretten. Kortgeleden heb ik opnieuw de ruim zestig medewerkers mogen fotograferen. 

Het maken van zo’n grote serie biedt efficiëncyvoordeel voor de opdrachtgever. Tegelijkertijd geeft het de gelegenheid om een ingevoerd concept consequent door te voeren. Of ik nu veel portretten of één portret maak: het contact met de geportretteerde staat voorop. Het is altijd fijn om terug te horen dat men zich herkent in mijn beelden.

Rubriek In Beeld | Straatbeelden

Wekelijks, op woensdag, verschijnt op mijn website een zwart-witfoto, voorzien van een zeer kort verhaal #zkv. De beelden schiet ik op straat terwijl ik onderweg ben. Ik let op onverwachte situaties en laat me verwonderen door wat zich zoal voordoet. Tekstschrijver Marjolein Scherphuis reageert op mijn beeld met een kort verhaal. Haar associatie met de wekelijkse foto - die zij kiest uit mijn database - verschilt bijna altijd van de mijne, waardoor een spannende combinatie van beeld en tekst ontstaat. Kijk en lees!

Fijn dat je de moeite nam om mijn nieuwsbrief te lezen. Ik zie je graag komend weekend, of een andere keer!

 

Alfred Oosterman

Contactgegevens


Wil je een wijziging aangeven in hoe je de mail ontvangt?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven uit deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp