Copy
PsyBlog.nl Nieuwsbrief #3 | Een frisse start!

EEN FRISSE START!

Beste ,

De afgelopen tijd is er veel gebeurd bij PsyBlog.nl. Na een goede vergadering met alle kern-auteurs is er besloten om PsyBlog.nl verder te professionaliseren. In de volgende nieuwsbrief willen we daarom ook graag onze nieuwe werkwijze en ons nieuwe team aan jullie presenteren. Ook de nieuwsbrief heeft een nieuwe opzet; zo zal deze meer gebruikt worden voor aankondigingen en verdiepende informatie voor onze lezers en minder voor 'herhaling' van oude berichten.

We wensen jullie dan ook veel plezier met deze derde nieuwsbrief en zijn erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Wil je zelf onderdeel uitmaken van het nieuwe, frisse PsyBlog.nl team? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen!

Team PsyBlog.nl

ARTIKELEN AFGELOPEN MAAND

Onderstaande artikelen van afgelopen maand willen we graag nogmaals onder jullie aandacht brengen. Ze zijn namelijk zeker de moeite waard om te lezen!
  1. Dromen als breintraining
  2. Gezichten zijn speciaal
  3. Na je diploma... De quarter-life crisis?
  4. Wat mooi is, is goed!

AANKONDIGINGEN

Ook de komende tijd komen er weer verfrissende nieuwe artikelen op PsyBlog.nl. Zo zal Willem ons de Thatcher-illusie uitleggen, schrijft Saskia over borderline en licht Alex toe waarom vrouwen altijd op bezette mannen vallen!

Als je onze Twitter en Facebook in de gaten houdt ben je er als één van de eersten bij om deze artikelen te lezen!

EEN FRISSE START!

Door: Inge

Toen ik vanochtend opstond, begon ik de dag met een frisse start. Ik dook de douche in en zette een verse mok koffie (nou ja, zo noem ik een dubbele Senseo). De maandag, het begin van een nieuwe week, in het vooruitzicht. Vervolgens opende ik mijn laptop, en meldde ik me aan voor die lang gewilde fotografiecursus. De woorden ’ik maak hiermee een frisse start’ in gedachten. Toen ik vervolgens Jerre, oprichter van PsyBlog, tegen het lijf liep in de gangen van Tilburg University keken we elkaar aan en openden we meteen deze nieuwsbrief. U raadt het al: PsyBlog - en deze nieuwsbrief - krijgen ook een frisse start!

 

Voor het nieuwe en frisse PsyBlog.nl team is het ook tijd om met een frisse blik naar de website te kijken. Wat kan er beter, wat kan er sterker en wat moeten we in hemelsnaam nooit meer doen?

 

Denk je: "daar heb ik wel wat ideeën over?",  aarzel dan niet om ons dat te laten weten via: info@psyblog.nl.


Jerre Maas
TomInc Creative Studio
SSPN
Copyright © 2011 PsyBlogNL, Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp