Copy
Poštovani korisnici,
od 25. svibnja ove godine u primjeni će biti Opća uredba o zaštiti osobnih podataka.

Ako ste zaprimili ovaj newsletter, to znači da imamo Vašu e-mail adresu, a ona predstavlja Vaš osobni podatak. Spomenuta Uredba nastala je kako bi zaštitila Vaše osobne podatke od neovlaštenog prikupljanja i obrade, stoga svatko tko prikuplja Vaše podatke za to mora imati Vašu suglasnost. Ona je potrebna i nama kako bismo Vam i dalje mogli slati Newsletter Moja Rijeka.

Pozivamo Vas stoga da izdvojite nekoliko trenutaka i potvrdite da i dalje smijemo koristiti Vašu e-mail adresu u ovu svrhu.

Ukoliko ne dobijemo Vašu suglasnost do 25. svibnja, Vašu ćemo e-mail adresu izbrisati iz naše baze i naš Newsletter više nećete primati.

Naravno, bit će nam žao zbog toga. A ako i Vi požalite, s portala Moja Rijeka uvijek se možete ponovo prijaviti za primanje Newslettera.
Ujedno, pozivamo Vas i da pročitate Pravila o korištenju osobnih podataka korisnika Newslettera Moja Rijeka koja smo pripremili u skladu s Uredbom. Također, trebate znati da za slanje Newslettera koristimo servis Mailchimp koji također ima ispisana Pravila o privatnosti.

 
Uputite suglasnost
Copyright © 2018 Grad Rijeka, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp