Copy

Ne vidite ispravno sadržaj newslettera? Pogledajte ga u Vašem pregledniku.Upoznajte riječke plaže
Od Grčeva do Preluke

Rijeka je grad bogate i burne prošlosti, lučki grad, no mnogi ne znaju da je Rijeka i grad s dvadeset uređenih plaža. Riječke plaže smjestile su se na krajnjim dijelovima grada, na zapadu i istoku.

Riječki beach barovi
Barovi na plažama, popularni „beach barovi“, sve su poželjniji oblik ljetne usluge na plažama. Tek nekoliko koraka od mora, uz ugodu morskog zraka i pogleda na beskrajno plavetnilo, beach barovi čine savršen spoj sunca, mora, ugodne glazbe i osvježavajućeg pića u hladu.

Ritam riječke tržnice
Tržnice su oduvijek bile mjesta okupljanja građana u svrhu kupovine namirnica, ali i mjesta susreta, druženja, komunikacije i razmjene informacija. I Velika tržnica u Rijeci dinamično je mjesto na kojem se isprepliću ljudi i njihove priče, čineći dio identiteta grada.

Novo lice starog grada
VIDEO REPORTAŽA

Posljednjih godina stara jezgra grada dobila je novo ruho. Rekonstruirani trgovi i ulice, uz očuvanje autentičnosti i tradicije našeg kraja, dobili su moderniji izgled te novu ugostiteljsku i trgovačku ponudu i time postali nova omiljena mjesta brojnih Riječana.

Inozemni reklamni spotovi snimljeni u Rijeci
Usprkos velikoj i oštroj međunarodnoj konkurenciji, Rijeka je nemali broj puta zapela za oko (kamere) velikim korporacijama koje su u naš grad smjestile priču kojom poručuju kako je njihov proizvod poseban. Izdvajamo neke od inozemnih reklama koje su snimljene u Rijeci.

Pročitajte kako djevojčica Vita vidi Rijeku!
Briljantan učenički rad o našem gradu

Pročitajte kako djevojčica Vita vidi Rijeku! Njen rad objavljujemo jer nas je raznježio i učinio ponosnima na Rijeku, podsjetio nas na mnogo toga čega se u dnevnim rutinama rijetko sjetimo. 

Copyright © 2018 Grad Rijeka All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
 
 
  Odjava sa liste
  Ažurirajte svoje podatke