Copy

Ne vidite ispravno sadržaj newslettera? Pogledajte ga u Vašem pregledniku.

mojarijeka


Rijeka trkača po 22. put prošla riječkim ulicama
Video reportaža

U velikoj završnici 22. "Homo si teć“, koja se održala na Dan planeta Zemlje u nedjelju, 22. travnja 2018. godine, ove je godine sudjelovalo gotovo 17.500 trkača.

Rokerska proslava 25. rođendana Grada Rijeke na Korzu
Video reportaža

Bogatim programom koji je započeo 16. a završio koncertom riječkih bendova 20. travnja 2018. godine, Grad Rijeka obilježio je 25. obljetnicu svog osnutka. Na Korzu su nastupili The Siids, Krešo i kisele kiše, En Face i Belfast Food.

VIDEO: Riječko pankersko proljeće s Parafima

Grupa Paraf, koju su u originalnom tročlanom sastavu činili Valter Kocijančić, Zdravko Čabrijan i Dušan Ladavac, svoj je prvi službeni nastup imala 22. ožujka 1978. u prostoru dvorane Talijanske zajednice Circolo.
Student Day Festival: Najavljena najveća studentska zabava u regiji

Program Student Day Festivala održat će se od 14. do 19. svibnja, a najzvučniji događaji su nastupi bendova poput Hladnog piva, TBF-a, S.A.R.S.-a, Bajage i Instruktora.
VIDEO: Nakon 22 godine ponovno Gipss! Sjajna koncertna promocija reizdanja "Vragodera"

U četvrtak, 26. travnja 2018., u klubu Palach legendarna riječka grupa Gipss nakon 22 godine neaktivnosti, ponovno se okupila te koncertom promovirala novi album koji je zapravo reizdanje EP Vragoder koji je obogaćen s nekoliko novih pjesama.


     


Nepoznati slastičaru, hvala ti za Kontov rigojanči!

Ovih dana dobih povod da slatkim temama ne uposlim isključivo osjetila, nego i moždane vijuge, koliko ih ima. Sav se skrio u neobičnu riječ rigojanči. Kada se ona i kako uvukla u moj život, teško mi je, zapravo nemoguće rekonstruirati, što nije najveći problem na svijetu.
Ča? Metal!

Dva san dani mislel kako bin ovisti album predstavil. Najprvo san pročital teksti z omota, napol su istrijanski, a oni drugi del je na primorsken čakavsken, pače, domaćen. Onput san pustil CD da mi zasope. Ćo, to su vražja dela, rekal sam za se.
VIDEO: Antikvarijat Mali neboder proslavio 20. rođendan

Dvadeseta obljetnica antikvarijata pod nazivom Mali neboder obilježena je 13. travnja u Ciottinoj 20b. Antikvarijat je utemeljen 1962. godine što ga čini najstarijim antikvarijatom u Hrvatskoj.


     


Foto đir: Na Korzu obilježen Svjetski dan zdravlja

Uz prezentaciju različitih vrsta rekreacije za sve generacije na Korzu je obilježen Svjetski dan zdravlja. U središnjem dijelu programa obilježavanja Svjetskog dana zdravlja na Korzu više od sto vježbača Joge u svakodnevnom životu vježbalo je uz posebnog gosta, osnivača sustava Joga u svakodnevnom životu Vishwagurujija Paramhansa Sri Swamija Maheshwaranandu.
Foto đir: Počela prodaja sadnica po povoljnijim cijenama

Akcija „Više cvijeća, manje smeća“ održava se u sklopu projekta „Volim Hrvatsku“ Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice koji se provodi 19 godina, s ciljem podizanja kvalitete prostora te očuvanja i unapređivanja turističkog prostora grada Rijeke.
Kupnja karata za javni gradski prijevoz od danas i putem aplikacije Smartica

Aplikacija se može besplatno preuzeti u Apple Store i Google Play trgovini, a mogu ju koristiti korisnici svih telekom operatora. Kupnja karata putem aplikacije je vrlo jednostavna – potrebno je odabrati zonu i vrstu digitalne putne karte te izdanu kartu validirati u vozilu.


     


Armada predstavila ideju kako oživjeti stadion na Kantridi

Prvotna nam je želja da Rijeka odigra barem jednu utakmicu ispod naših stijena. Znamo da to ne može biti nijedna europska niti prvenstvena utakmica, no sigurni smo da je moguće organizirati jednu pripremnu utakmicu uoči početka iduće sezone, ističe tajnik Armade Denis Povh.
Plesna radionica 50+ u HKD-u na Sušaku

Radionice su namijenjene pasioniranim plesačicama i plesačima, djeci od 8 do 12 godina te građankama i građanima starijim od 50 godina, a najveći interes pokazao se upravo za ovu posljednju.
Waldorfska škola Rijeka organizira Ljetnu školu kreativnosti za osnovnoškolce

Polovicom lipnja započinje program Ljetne škole kreativnosti namijenjen djeci osnovnoškolskog uzrasta, a zamišljen je kao ciklus cjelodnevnih kreativnih radionica koje vode waldorfski učitelji.


     


Copyright © 2018 Grad Rijeka All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
 
 
  Odjava sa liste
  Ažurirajte svoje podatke