Copy

Ne vidite ispravno sadržaj newslettera? Pogledajte ga u Vašem pregledniku.Priča o Gradskoj knjižnici Rijeka
Video reportaža

Posljednjih godina Gradska knjižnica Rijeka jedna je od najdinamičnijih i najinovativnijih hrvatskih knjižnica zbog čega je nedavno osvojila i nacionalnu nagradu „Knjižnica godine za 2019.“, što je najveće priznanje koje jedna knjižnica može osvojiti u Republici Hrvatskoj.

Priča o Orijentu – stogodišnjaku sa Sušaka
Video reportaža

Nogometni klub Orijent ove godine slavi sto godina postojanja, a oko kluba ponovno vlada izrazito pozitivna atmosfera, prvenstveno potaknuta financijskom konsolidacijom i izvanrednim sportskim uspjesima u iznimno kratkom vremenu.

'Mladi u poduzetništvu': Petra Vukelić i Matija Blažević
Video reportaža

Na forumu "Mladi u poduzetništvu" koji se u organizaciji Centra tehničke kulture održao 18. studenog predstavilo se troje mladih poduzetnika koji su posjetiteljima ispričali svoje priče o pokretanju vlastitog posla.

Započela adventska čarolija u Rijeci
VIDEO Tradicionalnim paljenjem prve adventske svijeće na velikom vijencu na Trgu Ivana Koblera i blagdanske rasvjete, službeno je započelo najljepše doba godine i blagdanski ugođaj uz nikad bogatiji Rijeka Advent.

Adventska bajka na Trsatu uz 17 kilometara lampica
VIDEO Na Trsatskoj gradini zasjalo je čak 17 kilometara lampica čime je započelo treće izdanje Adventa na Gradini. Unatoč hladnoći i najavljenoj kiši koja je počela padati oko 19 sati, Gradina je pucala po šavovima, a u Nugentovom parku ispred Gradine zabava se nastavila uz kišobrane.

Adventski sajam u Rijeci: Mirisi domaćih proizvoda i šarenilo blagdanskih poklona
VIDEO Blagdansku atmosferu u centru grada i ove je godine začinio tradicionalni adventski sajam, koji na pedesetak štandova na Korzu i riječkim trgovima donosi raznoliku gastronomsku ponudu i domaće proizvode, mahom malih obiteljskih gospodarstava.

Velikim koncertom "Rijeka, moj grad" ususret Europskoj prijestolnici kulture
NAJAVA Na Trgu 128. brigade HV-a, u ponedjeljak, 16. prosinca, s početkom u 19 sati Rijeka – Europska prijestolnica kulture i Novi list organiziraju glazbeno druženje s građanima, koncert Rijeka, moj grad na kojem će nastupiti riječki super band Ri-Val, Let 3, Turisti, Nord i Gerila.

Foto đir: Radovi u budućem riječkom art kvartu u punom jeku
FOTO U bivšem industrijskom kompleksu "Rikard Benčić", uz izgradnju infrastrukture i uređenja javnih površina, teku radovi obnove na tri nadolazeća kulturna zdanja: Palača šećerane uredit će se u sjedište Muzeja grada Rijeke, u „T-objekt“ smjestit će se Gradska knjižnica Rijeka, a u tzv. „Cigleni objekt“ uselit će Dječja kuća.

Copyright © 2019 Grad Rijeka All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
 
 
  Odjava sa liste
  Ažurirajte svoje podatke