Copy

Ne vidite ispravno sadržaj newslettera? Pogledajte ga u Vašem pregledniku.

mojarijeka


VIDEO - Izloženi radovi studenata arhitekture
Završnom izložbom radova nastalih na radionicama zatvoren je veliki skup europskih studenata arhitekture (EASA – European Architecture Students' Assembly) u Rijeci. Skup je okupio čak 600 mladih ljudi koji su zajedno živjeli i radili u Exportdrvu.

VIDEO - Rijeka ima najbolji otvoreni bazen sa skakaonicom u Europi
Na Bazenima Kantrida otvoreno je prvenstvo u skokovima u vodu „Masters Diving“ koje je okupilo seniorske i veteranske skakače iz 15 zemalja svijeta. Prvenstvo okuplja 120 skakača iz SAD-a, UK-a, Rusije, Švedske i ostatka Europe.

VIDEO: Neobični spoj jazza i zvončara: Zajednički nastupili Porto etno orkestar i Grobnički dondolaši

U Domu kulture na Čavlima u nedjelju, 26. kolovoza, održao se nastup Porto Etno orkestra i Grobničkih dondolaša.
VIDEO: Eksplozija oduševljenja sjajnim Calexicom u Rijeci

Distune Promotion i projekt Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture ponovno su udružili snage u dovođenju talentiranih glazbenika u Rijeku. Nakon Ciklusa Furioza, suradnju su nastavili koncertom kultne američke grupe Calexico kod Export Delte.
VIDEO: Let 3 odličnim koncertom otvorio još jednu Riječku zvečku

Četvrtu sezonu kvartovske manifestacije Vežičke ljetne noći: Riječka zvečka otvorio je koncert grupe Let 3. Još jedan odličan nastup rock benda koji je postao i svojevrsni simbol Rijeke u park na Podvežici u četvrtak, 2. kolovoza, privukao je, posve očekivano, i veliki broj posjetitelja.


     


VIDEO: Zavirite u Špajzu – prvu 'zero waste' trgovinu u gradu!

U Ružićevoj ulici izniknuo je plod dugo pripremanog eko-poduzetničkog projekta Špajza, zero waste trgovine bazirane na ograničavanju korištenja jednokratne ambalaže.
Foto đir: SPAR otvorio market u centru grada

Krajem kolovoza otvoren je novi prodajni centar trgovačkog lanca SPAR na Rivi Boduli. Ova poslovnica, koja se prostire na 225 četvornih metara, zapošljavat će 15 radnika, a u nju je uloženo oko 6,5 milijuna kuna.
VIDEO: Riječke stepenice u svom 12. izdanju predstavile kreacije domaćih dizajnera

Ispred Grand hotela Bonavia održano je dvanaesto izdanje jednog od najvećih modnih događaja u Hrvatskoj — Riječke stepenice. Kroz 12 velikih modnih revija predstavljene su kolekcije za nadolazeću jesen/zimu domaćih modnih kuća i dizajnera.


     


Riječka plaža Sablićevo među najljepšima u Hrvatskoj

Riječka plaža Sablićevo na Pećinama uvrštena je među 40 najljepših hrvatskih plaža, prema izboru vodećega portala o Hrvatskoj na engleskom jeziku Croatia Week. Sablićevo se tako našlo u društvu Premanture, Stare Baške, Lubenica ili Zlatnog rata.
Biblioteka 'elektroRi': Besplatno čitajte riječke autore u elektroničkom izdanju!

Novi su naslovi dostupni u četiri najraširenija formata za e-knjige: HTML, ePub, PDF i MOBI. Moguće ih je čitati online ili preuzeti na elektroničke uređaje, ali i isprintati.
Proslavljeni kuhar Stevo Karapandža i riječki dogradonačelnik Marko Filipović kuhali humanitarni brudet

Humanitarno natjecane okupilo je 15 timova, od kojih su jedan činili zamjenik riječkog gradonačelnika Marko Filipović i proslavljeni kuhar Stevo Karapandža.


     


Foto đir: Glazba i mirisi Zagorja na riječkom Korzu

Pedesetak izlagača, među kojima obiteljska poljoprivredna gospodarstva, muzeji, medicinsko-rehabilitacijske ustanove, nudi poznate zagorske proizvode kao što su štrukli, mlinci, rakije, mesne prerađevine, voće i povrće, proizvode od mlijeka, buče, meda, drva, od kojih su mnogi zaštićeni pod UNESCO-om i Europskom unijom.
Foto đir: Slovački folklor i gastronomija na Trgu 111. brigade HV-a

Ova se manifestacija u Rijeci održava već osamnaestu godinu, a zajednički je organiziraju Matica slovačka Rijeka, Savez Slovaka u RH i predstavnica slovačke nacionalne manjine u PGŽ, uz pokrovitelje Primorsko-goransku županiju, Grad Rijeku, Maticu Slovensku SR i saborskog zastupnika za češku i slovačku nacionalnu manjinu.
Zbog radova u riječkoj luci od 6. kolovoza novi prometni režim u ulicama Riva i Ivana Zajca

U ponedjeljak, 6. kolovoza, na snagu je stupila privremena regulacija prometa ulicama Riva i Ivana Zajca koja će trajati do sredine 2020. godine, odnosno do završetka radova u projektu „Razvoj multimodalne platforme u luci Rijeka i povezivanje s kontejnerskim terminalom Jadranska vrata“, izvijestili su iz Lučke uprave Rijeka i HŽ infrastrukture d.o.o.


     


Copyright © 2018 Grad Rijeka All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
 
 
  Odjava sa liste
  Ažurirajte svoje podatke