Copy

Ne vidite ispravno sadržaj newslettera? Pogledajte ga u Vašem pregledniku.

mojarijeka


Više od 10 tisuća maškara u velikoj karnevalskoj povorci u Rijeci
Video reportaža

Na Međunarodnoj karnevalskoj povorci 35. Riječkog karnevala, 11. veljače u centru Rijeke, predstavila se 101 grupa s više od 10 tisuća sudionika i 71 alegorijskim vozilom

Dječja karnevalska povorka: Maškarice ponovno pokazale svu raskoš dječje mašte
Video reportaža

Dječja karnevalska povorka, u kojoj je bilo više od 4.600 maskiranih mališana u 66 karnevalskih grupa, u subotu, 27. siječnja 2018., po 22. put prošla je riječkom Rivom, preko Korza do Delte

Foto đir: Otvoren novoizgrađeni vrtić Đurđice na Vojaku

Prigodnom svečanošću otvoren je novoizgrađeni vrtić Đurđice na Vojaku, šesti po redu novi vrtić kojeg je Grad Rijeka realizirao posljednjih godina, čime je osigurano sveukupno 600 novih mjesta u vrtićima Dječjeg vrtića Rijeka.
Započelo postavljanje nove opreme na riječku tržnicu

Zamjenom starih kiosaka novim metalnima, započela je zamjena opreme na centralnoj riječkoj tržnici. Investiranjem u novu opremu i uređaje, žele se stvoriti bolji uvjeti za prodavače i kupce.
Na Trsatu otvoren novi park za pse

Riječ je parku površine 700m2 koji je pošljunčan i ograđen mrežastom ogradom s predprostorom te opremljen sa spravama, klupama i parkovnim košaricama. Troškovi uređenja parka za pse iznosili su 96.000,00 kuna.


     


VIDEO: Riječani uživali u još jednoj Noći muzeja

Izložbe, predavanja, radionice, filmovi, igraonice, vježbanje, ples, koncerti i brojni drugi programi i ove su godine u Noći muzeja u riječke kulturne ustanove privukli veliki broj posjetitelja.
VIDEO: Šesta Noć velikog čitanja predstavila tri nove rilitovke

Osam autora – Tea Tulić, Željka Horvat Čeč, Igor Beleš, Enver Krivac, Davor Mandić i čak tri nove rilitovke - Gordana Brkić Žagar, Dunja Matić i Doris Pandžić – čitali su svoje najbolje priče.
Nepoznati slastičaru, hvala ti za Kontov rigojanči!

Možda su novogodišnji blagdani iza nas, ali – sva je sreća – memorija u kojoj sam sačuvao okuse kolača s kojima sam se iz dana u dan hrabro suočavao, ne predaje se tek tako. I nije mi žao.


     


Pretražite online Registar slobodnih i zakupljenih poslovnih prostora Grada Rijeke

U cilju što transparentnijeg upravljanja imovinom Grada Rijeke te olakšavanja zakupa poslovnih prostora, podaci o slobodnim i zakupljenim poslovnim prostorima dostupni su putem Registra poslovnih prostora.
U četiri godine udvostručen broj turističkih noćenja, procvao i privatni smještaj

Predstavljajući turističke rezultate Rijeke od 2014. do 2017. godine na gradonačelnikovom kolegiju, v.d. pročelnice Odjela za poduzetništvo Vlasta Linić kazala je kako se bilježi kontinuirani rast – u 2017. godini Rijeka je raspolagala s 4.000 ležajeva, što je porast od 66% u odnosu na 2014. godinu.
Nastavak cestogradnje za bolju cestovnu povezanost Rijeke

U ovoj godini nastavljaju se projekti izgradnje i rekonstrukcije prometnica na području Rijeke, koji će omogućiti bolje protočnost i sigurnost prometa, ali i unaprjeđenje ostale komunalne infrastrukture.


     


Proglašeni najuspješniji sportaši Rijeke u 2017. godini

U organizaciji Riječkog sportskog saveza, krovne organizacije sportskih udruga na području Rijeke, na tradicionalnoj svečanosti proglašeni su najuspješniji sportaši grada Rijeke u 2017. godini.
Novom odlukom odvoz otpada u zgradama plaćao bi se po broju članova kućanstava

Članovima Gradskog vijeća Grada Rijeke predstavnici Grada Rijeke i KD Čistoće prezentirali su nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada te usluga povezanih s javnom uslugom na području grada Rijeke.
Tribina o 'antipedofilskom zakonu' šest majki s Kozale održana u HKD-u

Tribina je ujedno bila i prvi javni nastup kojim se predstavila ova Udruga i njezini ciljevi. Udrugu je osnovalo šest majki s Kozale krajem studenog prošle godine nakon što se u njihovoj lokalnoj zajednici desio prijevremeni povratak pedofila iz zatvora u stan smješten uz Osnovnu školu Kozala.


     


Copyright © 2018 Grad Rijeka All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
 
 
  Odjava sa liste
  Ažurirajte svoje podatke