Copy

Ne vidite ispravno sadržaj newslettera? Pogledajte ga u Vašem pregledniku.Ljetne Noći riječkih trgova i plaža
Zabavni program za lagane riječke noći

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg programa, manifestacija Noći riječkih trgova i plaža vraća se i ovog ljeta s još bogatijim programskim sadržajima.

14. izdanje Ljeta na Gradini
Tradicionalna manifestacija

Ljeto na Gradini je tradicionalna manifestacija koja svake godine tijekom ljetnih mjeseci na jedinstvenom prostoru Trsatske gradine ugošćuje kulturne, umjetničke i zabavne sadržaje.

Upoznajte riječke plaže
Od Grčeva do Preluke

Rijeka je grad bogate i burne prošlosti, lučki grad, no mnogi ne znaju da je Rijeka i grad s dvadeset uređenih plaža. Riječke plaže smjestile su se na krajnjim dijelovima grada, na zapadu i istoku.

Riječki beach barovi
Barovi na plažama, popularni „beach barovi“, sve su poželjniji oblik ljetne usluge na plažama. Tek nekoliko koraka od mora, uz ugodu morskog zraka i pogleda na beskrajno plavetnilo, beach barovi čine savršen spoj sunca, mora, ugodne glazbe i osvježavajućeg pića u hladu.

Ritam riječke tržnice
Tržnice su oduvijek bile mjesta okupljanja građana u svrhu kupovine namirnica, ali i mjesta susreta, druženja, komunikacije i razmjene informacija. I Velika tržnica u Rijeci dinamično je mjesto na kojem se isprepliću ljudi i njihove priče, čineći dio identiteta grada.

Novo lice starog grada
VIDEO REPORTAŽA

Posljednjih godina stara jezgra grada dobila je novo ruho. Rekonstruirani trgovi i ulice, uz očuvanje autentičnosti i tradicije našeg kraja, dobili su moderniji izgled te novu ugostiteljsku i trgovačku ponudu i time postali nova omiljena mjesta brojnih Riječana.

Inozemni reklamni spotovi snimljeni u Rijeci
Usprkos velikoj i oštroj međunarodnoj konkurenciji, Rijeka je nemali broj puta zapela za oko (kamere) velikim korporacijama koje su u naš grad smjestile priču kojom poručuju kako je njihov proizvod poseban. Izdvajamo neke od inozemnih reklama koje su snimljene u Rijeci.

Pročitajte kako djevojčica Vita vidi Rijeku!
Briljantan učenički rad o našem gradu

Pročitajte kako djevojčica Vita vidi Rijeku! Njen rad objavljujemo jer nas je raznježio i učinio ponosnima na Rijeku, podsjetio nas na mnogo toga čega se u dnevnim rutinama rijetko sjetimo. 

Copyright © 2019 Grad Rijeka All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
 
 
  Odjava sa liste
  Ažurirajte svoje podatke