Copy

Ne vidite ispravno sadržaj newslettera? Pogledajte ga u Vašem pregledniku.

mojarijeka


Nastavak cestogradnje za bolju cestovnu povezanost Rijeke
U ovoj godini nastavljaju se projekti izgradnje i rekonstrukcije prometnica na području Rijeke, koji će omogućiti bolje protočnost i sigurnost prometa, ali i unaprjeđenje ostale komunalne infrastrukture.

U ožujku kreće obnova Palače Šećerane u koju će useliti Muzej grada Rijeke
Nekadašnju upravnu zgradu riječke Šećerane, u koju će se nakon dovršetka useliti Muzej grada Rijeke, obnovit će slovenska tvrtka VG5.

Istra preuzima riječki model građanskog odgoja

U sjedištu Istarske županije u Pazinu potpisan je Sporazum o suradnji na provedbi izvannastavne aktivnosti Građanski odgoj i obrazovanje između Grada Rijeke te Istarske županije i gradova Poreč, Rovinj, Pula, Umag i Pazin.
Sportska ambulanta otvara vrata u travnju, godišnje će obavljati oko 3000 pregleda

Nakon niz godina pregovora, dogovora i nagovora na svim razinama, sportaši u županiji napokon dobivaju svoju ambulantu.
Vrhunski riječki sportaši potpisali ugovore od stipendiranju

U Gradskoj vijećnici održano je potpisivanje ugovora o stipendiranju s vrhunskim riječkim sportašima. Pravo na stipendiju u ovoj je godini ostvarilo 66 sportaša koji su ostvarili značajne rezultate u 16 sportskih grana i za čije stipendije Grad Rijeka u 2018. godini izdvaja 850 tisuća kuna.


     


U RiHubu se otvara Centar za ponovnu upotrebu odbačenih predmeta

Drugim riječima, bit će to umjetničko-prerađivački centar koji od već upotrijebljenih predmeta, koristeći inovaciju i kreativnost, stvara ekološke i funkcionalne proizvode za osobnu upotrebu i stanovanje.
U Primorskoj kući otvoren Centar autohtonih proizvoda "Primorsko-goranska kašetica"

Prigodnom manifestacijom za Dan zaljubljenih pod nazivom „Medni poljubac“ u Primorskoj kući u Starom gradu otvoren je Centar autohtonih proizvoda „Primorsko-goranska kašetica“.
Uspjeh projekta "Školsko poslijepodne samo za mene" u OŠ Nikola Tesla

Projekt „Školsko poslijepodne samo za mene“ predstavljen je 22. veljače u Osnovnoj školi "Nikola Tesla", u sklopu manifestacije Rijeka psihologije.


     


Luka Benčić o My Buddy Mooseu: Stvaramo muziku koju bi i sami doma slušali

Luka Benčić, autor kompletnog dosadašnjeg opusa Mooseovaca, s novih je deset pjesama zakoračio preko provalije adolescentskih hormonalnih izazova i zaplovio hrabro novim neotkrivenim prostorom muzičkih iskustava kakva se ne čuju na ovim prostorima.
Desetljeće rada Plesne grupe Magija

Deset godina umjetničkog rada Plesne grupe Magija, čiji su članovi osobe s invaliditetom iz Udruge osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka, obilježeno je prigodnim programom 22. veljače, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.
Međunarodna izložba pasa u Rijeci: 1650 pasa iz 25 zemalja

Međunarodna izložba pasa CACIB 2018. održana je 24. i 25. veljače u Centru Zamet, u organizaciji Sportskog kinološkog kluba Rijeka. Posjetitelji su imali priliku razgledati 1650 pasa čiji su izlagači stigli iz 25 zemalja svijeta.


     


Detour u Pogonu kulture koncertom najavio novi album

Pogon kulture u petak, 16. veljače, ugostio je zagrebački electro-acoustic pop band Detour, koji ove godine priprema izlazak svog četvrtog studijskog albuma s kojeg su publici već poznati naslovi ‘Zaljubila sam se’, ‘Biram’ i aktualni singl ‘Bez tebe’.
Grad Rijeka razmatra ideju modularne gradnje stanova za najam

Kako bi se građanima omogućio povoljan najam gradskih stanova i riješio problem liste čekanja, prema riječima Srđana Škunce, pročelnika gradskog Odjela za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem, Grad Rijeka razmatra ideju izgradnje modularnih stanova.
Gradonačelnik Obersnel potpisao sporazum za korištenje 43,7 milijuna eura iz europskih fondova

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac potpisali su Sporazum temeljem kojeg će Urbana aglomeracija Rijeka moći iskoristiti 43.716.512,18 eura iz fondova Europske unije.


     


Copyright © 2018 Grad Rijeka All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
 
 
  Odjava sa liste
  Ažurirajte svoje podatke