Copy
Skønne og uimodståelige forårsnyheder...
Kære <<Fornavn>>

Foråret er kommet og varmen er så småt på vej. I Kræmmerhuset er vi helt parate til at tage imod det milde vejr. Hylderne bugner af smukke styles, både til hverdag og til forårets festlige arrangementer. Kom ind og prøv - vi står klar til at vejlede dig.
 
Desuden er butikken og delikatessen pyntet op til påske. Her er masser af skønt påskepynt og den lækreste chokolade, masser af gode gaveidéer.
Husk at vi søndag den 30. marts holder modeshow i Søndergade nr. 2. Det er fra klokken 10.00 til 13.00, hvor vi serverer en lækker brunch for Jer, med nogle spændende retter samt lokale delikatesser, champagne fra Summerbird og meget andet (I må ikke spise ret meget hjemmefra....). Vi trækker også lod om mange fantastiske gaver fra vores leverandører til en værdi af mere end kr. 25.000,00.

Fra klokken 13.00 åbner vi Kræmmerhuset, og der vil være mulighed for at handle med 15% rabat på alt tøj og tilbehør og med hele 20% rabat på alt skindtøj. Her kan man virkelig gøre nogle gode kup. Ulrikke fra vores skindleverandør OnStage har medbragt et helt stativ med højaktuelle styles i skind, bukser, kjoler og jakker. Dette må I ikke gå glip af!!

Halvdelen af pladserne er allerede afsat nu, så skal du nå at sikre dig en plads, så kom ind i Kræmmerhuset og køb din billet, kr. 150,00. Du er velkommen til at ringe og reservere en plads, hvis du ikke kan komme ind i butikken de næste par dage.

Vi glæder os til at se dig i butikken.

Venlig hilsen
Pigerne i Kræmmerhuset
Tlf.: 54 92 01 87
Brands der forhandles i Kræmmerhuset:
Modetøj: InWear, Rosemunde, Style Butler, Bitte Kai Rand, Tiger of Sweden, Plus Fine, Onstage, Pieszak, Day, Mos Mosh, By Malene Birger, Minimum, Modström og Ilse Jacobsen
Tilbehør: Wolford, Linda Lykke, Kirsten Schjønning, Depeche, Amust, Beck Söndergaard og Decadent Copenhagen
Smykker og ure: Pilgrim, Nørgaard Copenhagen, Hultquist, Dansk Smykkekunst, Dyrberg/Kern
Sko og Støvler: Fonnesberg, Amust og Ilse Jacobsen
Brugskunst: Royal Copenhagen, Georg Jensen, House Doctor, Normann Copenhagen, Nordal, Holmegaard, Kähler, Lisbeth Dahl, by Lassen, Ib Laursen, Chic Antique, Bloomingville, Architectmade, Lene Bjerre, by Nord, Louise Roe, Speedtberg,  Applicata og Lyngby Porcelæn m.fl.