Copy
Veltion
Beste <<Voornaam>>,

Na de voorbije hete zomer zijn we blij dat we ons kunnen opwarmen aan heel wat interessante Lean events in het verschiet! Onze agenda rechtsonder is dan ook rijkgevuld. Het is echter meer en meer duidelijk dat - wanneer je wenst te verbeteren - je Lean niet langer kan loskoppelen van de digitale wereld. En zo kom je al gauw bij het begrip "Industrie 4.0" terecht. Waar velen - wijzelf incluis - zich ondertussen beginnen te ergeren aan het vage karakter en het veelal gratuite gebruik van de term, maken wij dat in deze nieuwsbrief graag concreet voor jou.

Onze whitepaper "I4.0 voor kmo's: wat zijn de mogelijkheden?" lanceerden we reeds in het voorjaar. Maar wist je ook dat het Gentse bedrijf Azumuta, een partner van Veltion, een all-in-one softwareplatform heeft gelanceerd voor jouw fabriek, gaande van werkinstructies, over operator feedback, (5S) audits en checklists tot zelfs een volledig learning management systeem? Kom het ontdekken tijdens ons gratis seminarie - "Digitale werkinstructies in de praktijk" - op donderdag 25/10 in Zwijnaarde. Of maak hieronder reeds kennis met een heel interessante use case!

5S en werkinstructies "in the digital age"

5S is een Lean tool om jouw werkplaats ordelijk en net te organiseren, zodat medewerkers het werk in ideale omstandigheden kunnen uitvoeren. Een uitdaging is de gestandaardiseerde werkpostorganisatie vol te houden: hierin spelen checklists en audits een belangrijke rol!

Door dit digitaal aan te pakken opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden:
  • uitvoeren van de audit op eender welk mobiel toestel (smartphone, tablet,...)
  • voldoet aan alle kwaliteitsnormen doordat wijzigingen aan de audit steeds worden bijgehouden
  • het resultaat van alle vorige audits vlot raadpleegbaar, op elk moment door iedereen
  • een transparante planning van alle toekomstige audits, met automatische herinneringen via e-mail
Ontdek via deze link een kort filmpje dat demonstreert hoe je vlot een 5S audit kan aanmaken in Azumuta.



Hieronder krijg je alvast enkele live screenshots te zien:

Voorbeeld van een 5S audit



Voorbeeld van een 5S scoregrafiek



Voorbeeld van een 5S auditplanning


 

Ontdek meer op ons seminarie…

Azumuta biedt naast 5S nog veel meer mogelijkheden, zoals bv. het digitaal beheren én verbeteren van werkinstructies. Op donderdag 25 oktober stellen we graag een aantal van deze zaken voor aan de hand van praktijkcases die we eerder samen met Azumata realiseerden!

Wil je graag ontdekken hoe je werkinstructies succesvol in de praktijk kan implementeren én duurzaam verbeteren, mits de nodige digitale ondersteuning? Schrijf dan nu in via deze link!

Smart Production Day - 27/9/'18

Agoria en Lean Lead organiseren met de steun van Veltion op donderdag 27 september de Smart Production Day, hét Lean event van Vlaanderen. Een uniek 2-delig initiatief waar bedrijven elkaar inspireren en van elkaar leren.

De nadruk ligt vooral op praktijkgetuigenissen en ervaringsuitwisseling, met onder meer sprekers van Ecolab, Continental, Danone en TE Connectivity. Enkele weken later krijg je als deelnemer aan dit event de kans om bij één van de vier sprekers op de werkvloer hun best practice te ontdekken.

En ook Veltion ontbreekt niet in het programma: we delen graag in een Lean speed case uit de praktijk hoe je sneller kan verbeteren dankzij slimme digitale experimenten! Het volledige programma kan je hier downloaden.

Inschrijven doe je via deze link.
Komende events

Komende evenementen

Hierbij geven we een overzicht van enkele interessante evenementen of opleidingen waar wij ook aanwezig zullen zijn.

20/9 ETION Jongeren op bezoek bij Buro Project
18u30, Buro Project, Erembodegem

27/9 Smart Production Day
9u, BluePoint, Antwerpen

9/10 Maakindustrie meets Industrie 4.0
16u, Open Manufacturing Campus, Turnhout

25/10 Gratis seminarie: digitale werkinstructies in de praktijk dankzij Azumuta & Veltion
15u30, AA Tower, Zwijnaarde

20/11 ETION Jongeren dineren met patiënten
17u, Forensisch Psychiatrisch Centrum, Gent
Copyright © 2018 Veltion, Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp