Copy

Beste <<Voornaam>>,

8 seconden, zo lang kunnen we als mens onze aandacht bij iets houden. Dit kwamen we onlangs te weten op één van de grootste Europese conferenties voor data experts. Daarom komen we snel to the point: ontvang je graag 2 tips voor een beter Voorraadbeheer, leer je graag hoe je jouw dashboards zinvoller en makkelijker verteerbaar kan maken of lees je graag de samenvatting van onze inspirerende I4.0 rondreis door Nederland en Duitsland, lees dan zeker verder!

5 hoogtepunten uit studiereis "Lean in the digital age"

In februari trok een delegatie van diverse Vlaamse bedrijven - op initiatief van Veltion, The Argonauts en Flanders Make - richting Nederland en Duitsland om een kijkje te nemen binnen enkele van de meest innovatieve maakbedrijven en onderzoeksinstellingen op vlak van Industrie 4.0.
We brengen graag verslag uit over de 5 hoogtepunten van deze inspirerende rondreis.
Lees meer over de 5 hoogtepunten van onze I4.0 studiereis
2 cruciale tips voor een beter Voorraadbeheer

Klanten wensen steeds meer flexibiliteit in kleuren, functionaliteiten,… De variëteit aan producten wordt dus steeds uitdagender. Om aan deze toenemende complexiteit tegemoet te komen stijgt onze voorraad aan materialen, componenten en eindgoederen meer en meer. Een beter voorraadbeheer kan leiden tot een vermindering van de totale voorraad, met tal van voordelen: minder ruimte nodig, werkkapitaal meer onder controle en minder kans op oponthoud in Productie.

Maar waar moet je nu zoal op letten als je je voorraadbeheer wil verbeteren?
Download onze gratis tips voor een beter Voorraadbeheer
Hoe maak je jouw dashboards zinvol en makkelijk verteerbaar?

De menselijke aandachtsspanne bedraagt 8 seconden: dat is de tijd die we hebben om aan de dashboard-gebruiker een boodschap over te brengen. Daarom is het belangrijk dat jouw dashboard zowel zinvol is als makkelijk verteerbaar. Op de sqlbits conferentie in Manchester verzamelden we verschillende tips.
Ontdek hoe je jouw dashboards beter kan maken

Agenda

Hierbij geven we een overzicht van enkele interessante evenementen of opleidingen waar wij ook aanwezig zullen zijn.

9/5
I4.0 Lab: uw persoonlijke roadmap naar Industrie 4.0
9u, Voka Box, Gent
Veltion ondersteunt kleine en middelgrote bedrijven bij het structureel verbeteren van hun productie en logistiek. Veltion heeft daarvoor een wetenschappelijk onderbouwd raamwerk ontwikkeld. Een halvering van de doorlooptijd en een productiviteitsverbetering met 16% zijn typische resultaten dankzij onze implementatie begeleiding op mensenmaat.

Veltion is een spin-off van UGent.
 
Copyright © 2019 Veltion, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp