Copy

Beste <<Voornaam>>,

In de afgelopen jaren is LEAN uitgegroeid tot de meest succesvolle en effectieve aanpak om "continu verbeteren" in een organisatie binnen te brengen. Maar in tegenstelling tot de ogenschijnlijke eenvoud van de Lean technieken, vergt het overnemen van het Lean gedachtegoed heel wat inspanningen van een organisatie en doorzettingsvermogen van het management.

Daarom brengen we graag de postacademische opleiding "Black Belt in Lean" van UGent onder jouw aandacht. Dit opleidingstraject dankt haar goede naam aan de focus op onderwerpen die meteen in de praktijk kunnen geïmplementeerd worden, het in-company Lean project dat beoordeeld wordt door een jury en de interactieve manier van lesgeven, o.a. met behulp van verschillende business games. Het is daarom een must voor wie van plan is een drijvende rol op te nemen in de implementatie van Lean in de eigen organisatie.

25 oktober 2019 - 13 maart 2020

De Green Belt module
is bedoeld voor personen die de introductie of uitbreiding van Lean in hun organisatie moeten leiden en begeleiden, en uiteraard ook zelf mee helpen uitvoeren. In deze module leert u WAT Lean betekent voor een organisatie, HOE Lean werkt op de operationele processen, volgens welk TRAJECT u Lean moet invoeren in de organisatie, en wat de VALKUILEN zijn die velen voor u al hebben ondervonden.

De tweede module is gericht naar de "change agents", de personen die in de organisatie de invoering van Lean moeten ondersteunen en bestendigen. Zij krijgen in deze module meer inzicht in de gevorderde technieken van Lean en Operational Excellence.

Meer info en inschrijven? Klik hier.

Agenda

Hierbij geven we een overzicht van enkele interessante evenementen of opleidingen waar wij ook aanwezig zullen zijn.

16/9
ETION Forum: The meaning of WHY
15u45, Ghelamco arena, Gent

24/9
ETION Jongeren: Virtual Reality... in reality
18u30, Around Media, Gent

3/10
ABISS: Software, apps & solutions for a digital, connected & smart industry
9u, Kortrijk Xpo
Veltion ondersteunt kleine en (middel)grote bedrijven bij het structureel verbeteren van hun productie en logistiek. Veltion heeft daarvoor een wetenschappelijk onderbouwd raamwerk ontwikkeld. Een halvering van de doorlooptijd en een productiviteitsverbetering met 16% zijn typische resultaten dankzij onze implementatie begeleiding op mensenmaat.

Veltion is een spin-off van UGent.

 
Copyright © 2019 Veltion, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp