Copy
De Veltion-Cluster voor verbetercoaches: iedere maand op bedrijfsbezoek!

Met wat creativiteit (combineer Van Daele, Wikipedia, …) kan je een cluster als volgt definiëren: een groep van bij elkaar horende personen die actief zijn op dezelfde ‘markt’ en door de onderlinge zwaartekracht bij elkaar worden gehouden.

Dat is nu net wat we met de Veltion-Cluster willen bereiken: actieve verbeteraars  op maandelijkse basis samen brengen op de werkvloer om te leren uit elkaars verbeterervaringen!

Een netwerk voor verbetercoaches
Dat is exact wat we met Veltion willen organiseren: een cluster voor verbetercoaches die elkaar één maal per maand zien op de Gemba (werkvloer), en continu met elkaar (elektronisch) in verbinding staan om vragen, ideeën, problemen,... met elkaar af te toetsen. De fysieke sessies brengen ideeën, inspiratie, een nieuwe boost, oplossingen,… kortom alles wat nodig is om zelf met versterkte kennis verder aan de slag te gaan. We leren uit elkaars cases, zowel uit de succesverhalen als uit de probleemgevallen.
Waarom is dit iets voor jou?
Mogelijks kennen we elkaar van op de Gemba (bij de begeleiding van jullie verbeterprojecten) of van opleidingen (SBM, IVPV, Cevora, Voka, ...) of was je wel één van velen die aandrong om een dergelijk netwerk te creëren. Ook uit de recente ervaringen van het Lean Forum (UGent) en “Welkom in Leanegem” bleek nog maar eens dat verbetercoaches nood hebben aan uitwisseling, intervisie en inspirerende bezoeken.  Aarzel dus niet om je aan te sluiten bij de opvolger van deze succesvolle initiatieven!

Praktisch

 • Opstart vanaf september
 • Deelnemers worden ingedeeld in clusters van 10 personen
  • Deelnemers van hetzelfde bedrijf komen in een andere cluster terecht
  • Concurrerende bedrijven worden in verschillende clusters ingedeeld
 • 10 fysieke bijeenkomsten (bedrijfsbezoeken), telkens van 16u-19u
  • Maandelijks (niet in juli / augustus)
  • Gefaciliteerd door een verbeterexpert van Veltion
  • Iedere deelnemer organiseert één bezoek op hun Gemba omtrent een succesverhaal, struikelblok, ... kortom een case die hij graag met de cluster bespreekt!
 • Prijs: €750 / deelnemer
  • Tot 40% (max. €300) gesubsidieerd door de KMO-Portefeuille

Inschrijven

Schrijf je nu hier in!
Veltion in het nieuw
De Veltion-Cluster zet onze klanten en hun bedrijf centraal. Een filosofie die we nu nog sterker hebben doorgetrokken naar onze nieuwe website. Je vindt er onder meer praktische voorbeelden over Lean Management en de resultaten en de verhalen van bedrijven die er mee bezig zijn, zoals maatwerkbedrijf 't Veer.
Veltion begeleidt Vlaamse kmo’s bij duurzame productiviteitsverbetering in productie, administratie, logistiek en bouw. Als spin-off van Universiteit Gent dankt ze haar aanpak aan jarenlang onderzoek naar de implementatie van Lean in kmo’s. Meer info op www.veltion.be.
Copyright © 2017 Veltion, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp