Copy

Beste <<Voornaam>>,

Tijdens onze rondreis door Nederland en Duitsland kwamen we in contact met uiteenlopende voorbeelden van Industrie 4.0, telkens met een grote impact op vlak van klantenservice, productieorganisatie, business model... Hieronder delen we graag een krachtige use case van een klant, waar smartphones op een slimme manier worden ingezet om teamleaders te empoweren. Daarnaast lanceren we een exclusief onderzoek naar de impact van Industrie 4.0. Ook jouw antwoorden nemen we graag mee in ons onderzoek. Tot slot tonen we aan hoe slimmer werken ook in de bouw tot spectaculaire resultaten kan leiden.

Empower teamleaders dankzij KPI's op hun smartphone

Ben je ook van mening dat teamleaders zich meer verantwoordelijk mogen voelen voor de prestaties van hun afdeling? Stel je voor dat ze meerdere malen per dag de prestatie van hun afdeling objectief kunnen beoordelen op hun smartphone, welke opportuniteiten zou dat kunnen bieden? De oplossing hiervoor hoeft helemaal niet duur te zijn, zo bewijst Du Caju Printing!
Ontdek hoe je KPI's kan tonen op de smartphone van jouw teamleaders
SURVEY: ontdek de impact van Industrie 4.0 op jouw bedrijf

Er is de laatste tijd enorm veel te doen rond Industrie 4.0 en hoe bedrijven en managers hiermee omgaan. In dit kader doet Veltion in samenwerking met het Vlaamse kennisnetwerk Commanity en Trends Top een exclusief onderzoek naar de impact van Industrie 4.0 op Vlaamse ondernemingen. Graag vragen wij een 5-10 minuten van jouw tijd om deze survey in te vullen. In ruil bezorgen we jou de conclusies van het onderzoek, samen met een benchmark van jouw bedrijf. Je maakt bovendien kans op een mooie incentive. We verloten onder de deelnemers drie gratis audits van een halve dag (t.w.v. 1.500 euro) onder de deskundige leiding van enkele Commanity-experts.
 
Klik hier en ontdek de impact van Industrie 4.0 op jouw bedrijf
20% sneller opleveren dankzij Lean Bouwen

Circulair Bouwen, bouwindustrialisatie, BIM, Virtual & Augmented Reality, Internet of Things,… Nieuwe technologieën bieden nieuwe kansen, ook in de bouw. Lean Bouwen geeft je het kader en de tools om doelgericht te verbeteren. Hoe je dit aanpakt? We lichten een tipje van de sluier van onze “Roadmap voor Lean Bouwen”. Onze eerste resultaten liegen er niet om: bouwprojecten tot 20% sneller opleveren, met een sterke daling in het aantal opleverpunten en een hoger rendement, is slechts het begin!
Ontdek hoe je bouwprojecten 20% sneller kan opleveren

Agenda

Hierbij geven we een overzicht van enkele interessante evenementen of opleidingen waar wij ook aanwezig zullen zijn.

7/3
Boosting Manufacturing Industries in Belgium: General Introduction Industry 4.0 - Advanced Manufacturing Technologies & Smart Manufacturing
13u, VKC, Kortrijk
Veltion ondersteunt kleine en middelgrote bedrijven bij het structureel verbeteren van hun productie en logistiek. Veltion heeft daarvoor een wetenschappelijk onderbouwd raamwerk ontwikkeld. Een halvering van de doorlooptijd en een productiviteitsverbetering met 16% zijn typische resultaten dankzij onze implementatie begeleiding op mensenmaat.

Veltion is een spin-off van UGent.
 
Copyright © 2019 Veltion, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp