Copy
Între 11-20 noiembrie, Cluj TechFest vă invită la zece zile de evenimente dedicate tehnologiei și inovării. Doar în acest weekend vă puteți înscrie GRATUIT la MegaHack și TechTalks!
Vizualizează în browser
Din 11 în 20 noiembrie, va avea loc prima ediție a Cluj Technology Festival, eveniment de anvergură ce aduce împreună companii, antreprenori și programatori, cu toții pasionați de tehnologie și inovare în diversele sale forme, transformând astfel Cluj-Napoca în centrul industriei dedicate tehnologiei.
 
Doar până duminică, 6 noiembrie, ora 23:00 vă puteți înscrie gratuit la MegaHack și TechTalks folosind codul
BLACKFRIDAY
TechTalks reprezintă serie de prezentări și workshop-uri care vor avea loc pe 16 și 17 noiembrie, cu speakeri recunoscuți la nivel național și internațional, materiale neobișnuite și tehnologii ieșite din comun. Panel-urile adună specialiști din domeniile Big Data, IoT, Google Developers Experts, Marketing Automation și Product Innovation. Mai multe detalii despre agendă, speakeri și înregistrare găsiți pe pagina TechTalks.

Printre speakerii prezenți la eveniment se numără și:
Înscrie-te GRATUIT cu codul BLACKFRIDAY
MegaHack din cadrul TechFest este un eveniment dedicat programatorilor și echipelor de programatori care vor răspunde unor provocări lansate de diverse companii, provocări reale cu care acestea se confruntă și pentru care caută cele mai bune soluții. 

Companii și instituții publice au pregătit challengeuri din cele mai diverse domenii: datathon, Digital Banking, Smart City, Front-End, testing hackathon, Gaming, IoT & Embedded, e-commerce, e-gov. 

Alege-ți provocarea, înscrie-ți echipa și puteți câștiga unul dintre premiile care au o valoare totală de 10.000 EUR printre care: un premiu în valoare de 3.000 EUR oferit de BRD, un ceas VectorWatch în valoare de 500 EUR, mausuri și tastaturi pentru gaming în valoare de 500 EUR oferite de Gameloft, un pachet de 10 beacon-uri oferit de Onyx Beacon, posibilitatea de a susține pitch-uri în vederea obținerii de fonduri și a dezvoltării ulterioare a proiectelor în fața potențialilor investitori. 

Detalii despre ele, formularul de înregistrare dar și despre restul challenge-urilor găsești pe pagina Transylvania MegaHack.

Câteva dintre provocările competiției sunt:
Înscrie-te ACUM cu codul BLACKFRIDAY
TechFest.ro
Cluj TechFest
Copyright © 2016 ClujHub, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list