Copy
ZWAT Inschrijvingen seizoen 2021-2022
View this email in your browser
ZWAT Inschrijvingen seizoen 2021-2022

Beste atleet, beste ouder, beste Zwatter,

Weldra start het nieuwe atletiek seizoen 2021-2022!

Opnieuw bieden we dagelijks trainingen aan, verschillende VAL en KAVVV wedstrijden, een ZWAT BBQ, een Sport en Ontspanningsweek, een Nieuwjaarsloop, sportdagen, enz.
 
We blijven verder bouwen om onze club te maken tot één groot atletiek team waarbij zowel  jeugd-, competitie-  als recreatieve atletiek hand in hand gaan.
Onze atleten, joggers of recreanten samen in groep hun sport laten uitoefenen en samen laten deelnemen aan verschillende competities zoals pistewedstrijden, stratenlopen, crossen of joggings blijft een essentieel onderdeel van onze beleidsvisie.

Gezien het beoefenen van atletieksport volgens onze visie laagdrempelig moet kunnen zijn (ook in deze moeilijke tijden) heeft het clubbestuur beslist om het lidgeld voor het seizoen 2021-2022 niet aan te passen. Dit is vooral mogelijk dankzij onder meer de steun van onze partners, en de inzet van de vele vrijwilligers. Details zijn steeds te vinden op de website, of in het digitale inschrijvingsformulier.

Beste Zwatters, ik wens u allen veel sportief genoegen tijdens het nieuwe seizoen en kijk er al naar uit om u allen te mogen verwelkomen op één van de vele ZWAT momenten.

Ook dit jaar garandeert een vernieuwde online procedure een snelle afhandeling van de vernieuwing van uw lidmaatschap. Maak er gebruik van via de link http://www.zwat.be/inschrijving/
Als u toch de voorkeur geeft aan een papieren formulier, dan zijn deze te vinden in de kantine. Dit document post u ingevuld in de gele bus, of zendt u naar administratie@zwat.be.

Beste Zwatters, ook al zal corona ons nog enkele maanden in haar greep houden en zullen we allen moeten wennen aan het nieuwe normaal,  toch kijk ik er al naar uit om u te mogen verwelkomen op en rond het sportterrein De Wallen. Onze kantine is intussen opnieuw geopend en we zijn vol goede moed gestart met de voorbereiding van enkele van onze vaste activiteiten/wedstrijden zoals de KAVVV-criterium cross (4 december).  In de herfstvakantie trekken we met z'n allen richting park Zandvoort in Nederland voor een ontspannende en sportieve ZWAT vakantie. We staan verder trouwens ook meer dan open voor nieuwe ideeën voor activiteiten.
Geniet van het sporten en zorg voor jezelf en de anderen!

Met sportieve groeten,
Jelle Van Bogaert
Voorzitter Zwijndrecht Atletiek Team
 
Copyright © 2021 ZWAT, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp