Copy
View this email in your browser

Arvoisa Uudenmaan Bioanalyytikot ry:n jäsen,


Kevään kuluessa ammattikuntamme on toistamiseen käynyt läpi poikkeuksellisen ponnistuksen työssä. Bioanalyytikot ovat olleet keskeisessä roolissa koronapandemian hoidossa ja diagnostiikassa. Suuri kiitos kuuluu kaikille ubilaisille ja muille kevään aikana koronan vuoksi urakoineille.

UBIssa tapaamisrajoitusten aikana saimme kokoontua useamman kerran etäyhteyksien välityksellä. Kesäkuun alussa yhdistys järjesti iloisen jälleen näkemisen puistopiknikin merkeissä. Saimme kuulla piknikillä tervehdyksen Arkadianmäeltä kansanedustaja Sari Sarkomaalta. Voit katsoa UBIn Facebook-sivuille striimatun tervehdyksen LINKIN kautta. Yhdistyksen kevään kuulumiset voi katsoa yhdistyksen puheenjohtajan tervehdyksestä LINKIN kautta.

Bioanalyytikkoliitto on käynnistänyt jäsenhankintakampanjan, jossa 31.8 mennessä liittyneet uudet jäsenet saavat liittymislahjaksi vahvalla ammattiylpeydellä varustetut bioanalyytikkosukat. Nyt onkin oivallinen hetki houkutella kollegat ja työystävät mukaan UBIin. Liittyminen tapahtuu LINKIN kautta. Ubilaisena olet mukana ammatillisessa yhteisössä, joka haluaa tukea sinua urallasi ja tarjota virkistystoimintaa kollegoiden kesken.

Tässä kirjeessä:
  • Sääntömääräinen vuosikokous ti 14.9.2021 klo 17.30
  • Kollegiaalisuus ja ammattietiikka korostuvat poikkeusoloissa
  • Hae UBIn apurahaa!
  • UBIkahvimukit myynnissä!
  • UBIn viralliset somekanavat
  • Lähde mukaan yhdyshenkilötoimintaan

Sääntömääräinen vuosikokous ti 14.9.2021 klo 17.30

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan yhdistyksen vuosikokoukseen! Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi, hallituksen täydentäminen, toiminnantarkastajan uudelleenvalinta kaudelle 2021, sääntömuutosehdotus ja valitaan yhdistyksen liittokokousedustajat.

Kokous pyritään järjestämään läsnäolo kokouksena ravintolassa Helsingin keskustan alueella, mikäli pandemiatilanne sen sallii. Mikäli pandemiatilanne jatkuu, pidetään vuosikokous etänä.

Ilmoittautuminen vuosikokoukseen viimeistään 4.9.2021 mennessä LINKIN kautta.

Kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään kokouksen paikka / teams-kutsu ohjeineen sekä tarvittava kokousmateriaali sähköpostitse viimeisitään 7.9.2021 mennessä.

Kollegiaalisuus ja ammattietiikka korostuvat poikkeusoloissa


Pitkään jatkunut koronatilanne ja epävarmuus tulevaisuudesta on tuonut mukanaan lieveilmiön sosiaalisessa mediassa lisääntyneenä disinformaation levittämisenä sekä vihapuheena. Poikkeuksellisen laajamittaisen jäsenpalautteen myötä UBIn puheenjohtajisto kirjoitti ajankohtaisesta ykteiskunnallisesta ilmiöstä Bioanalyytikkolehteen. On tärkeää huomioida, että arvostava käytön kollegaa kohtaan on osa bioanalyytikon lupausta ja ammattieettistä velvollisuutta ja se sitoo bioanalyytikkoa myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää Bioanalyytikkolehdestä jäsensivuilla tai kotiin postitetusta printtilehdestä!

UBIn kirjoitus aiheesta julkaistiin myös Helsingin Sanomissa.


Hae UBIn apurahaa!


Kouluttaudu Uudenmaan Bioanalyytikot ry:n apurahan avulla! Apurahaa voi hakea mm. ammatillisiin koulutuksiin ja kursseihin tai vaikkapa kansainvälisen konferenssin osallistumismaksujen kattamiseen.

Uudenmaan Bioanalyytikoiden apurahan tarkoituksena on tukea jäsenten kliinistä laboratoriotyötä ja kliinistä laboratoriotiedettä edistävää toimintaa.

Tutustu hakuohjeisiin LINKIN kautta ja hae apurahaa 31.8.2021 mennessä.


 

UBIkahvimukit myynnissä!


Uudenmaan Bioanalyytikoiden kahvimukit tulevat myyntiin! Tilaa omasi lähettämällä sähköpostia hallitukselle ubi.hallitus@gmail.com. Ilmoita viestissä, montako mukia haluat ostaa ja mikä olisi sinulle sopivin toimitustapa. Muki voidaan toimittaa sinulle postitse tai voimme sopia sopivan noutopaikan. Saat vastausviestinä maksuohjeet.

Mukin hinta on jäsenille 10€ ja muille 20€ + mahdolliset postikulut. 


UBIn viralliset somekanavat


Uudenmaan Bioanalyytikot uudisti sosiaalisen median kanavansa alkuvuodesta. Seuraa UBIa Facebookissa ja Instagramissa ja saat tietoa muun muassa toiminnastamme, tulevista tapahtumista, koulutuksista, työpaikoista ja muusta alaamme koskevista kiinnostavista ajankohtaisista asioista.

Liity mukaan myös UBI Hotlineen WhatsAppissa! Ryhmää ylläpitävät UBIn hallituksen jäsenet ja ainoastaan ylläpidolla on mahdollisuus lähettää ryhmään viestejä. Ryhmä toimii tiedotuskanavana yhdistyksen toiminnasta. Lämpimästi tervetuloa mukaan kollegiaaliseen WhatsAppi ryhmäämme!

Liity mukaan LINKIN kautta tai kuvan QR-koodilla 


 

Lähde mukaan yhdyshenkilötoimintaan


Uudenmaan bioanalyytikot käynnistävät uudelleen yhdysjäsentoimintaa. Yhdysjäsen on tärkeä voimavara työpaikalla. UBI:n yhdysjäsenä toimit linkkinä työpaikkasi bioanalyytikoiden, yhditystyksen ja liiton välillä. Yhdyshenkilö vie viestiä jäseniltä yhdistyksen toimijoille. UBI järjestää yhdyshenkilötoimintaan perehdytyksen sekä säännöllisesti virkistysiltoja.
 

Jokainen UBI:n jäsen voi ryhtyä yhdysjäseneksi työpaikallaan. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä UBI:n hallitukseen sähköpostitse ubi.hallitus@gmail.com!

Toimintamme kehittämiseksi jäsenten antama palaute on ensisijaisen tärkeää. Hallituksessa haluamme kuulla mielipiteenne. Ajatukset ja ideat ovat aina tervetulleita ja tärkeitä.

Poikkeuksellisen kevään jälkeen on kesällä hyvä rentoutua ja palautua itselleen sopivalla tavalla. Toivotamme kaikille rauhallista ja rentouttavaa kesää mukavien asioiden merkeissä.

Yhteistyöterveisin Uudenmaan Bioanalyytikot ry:n hallitus

Facebook
Website
Email
Instagram
RSS
Copyright © 2022 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp