Copy
View this email in your browser

Arvoisa Uudenmaan Bioanalyytikot ry:n jäsen,


Syksyn myötä yhteiskuntaa on avattu ja hiljalleen palaamme normaaliin arkeen. Tilanne näkyy myös laboratorioissa, kun potilas- ja näytemäärät ovat lähteneet kasvuun ja koronan aikana syntyneen hoitovelan purku alkaa olla käsillä. Bioanalyytikoiden rooli terveydenhuollossa on entistä tärkeämpi, kun perus- ja erikoissairaanhoidon laboratoriotutkimukset lisääntyvät näytteenotossa ja analytiikassa. Yhdistys haluaa osaltaan tukea kollegoiden hyvinvointia ja työssä jaksamista järjestämällä mukavia virkistystapahtumia. Lue lisää kirjeestä tulevista kivoista tapahtumista ja yhdistyksen ajankohtaisista asioista.

Myös alamme suurin vuotuinen tapahtuma Laboratoriolääketiede ja näyttely lähestyy! LabLt2021 järjestetään 23-24.11 Helsingissä Marina Congress Centerissä. Toivottavasti tapaamme mahdollisimman monen kollegan kanssa siellä.

Tässä kirjeessä:
  • Yhdistyksen päätökset vuosikokouksessa
  • Hohtokeilausta jäsenille 26.10.2021 klo 17.00
  • Pikkujoulut oluenmaistelun merkeissä to 18.11
  • UBI-kahvimukit myynnissä!
  • UBIn viralliset somekanavat
  • UBI ministeriöissä ja eduskunnassa

Yhdistyksen päätökset vuosikokouksessa


Syyskuun vuosikokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen sääntömuutos. Uusien sääntöjen myötä UBIin voi nyt liittyä myös kannattavaksi jäseneksi. Kannattava jäsen voi olla henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Voit vinkata kannatusjäsenyysmahdollisuudesta esimerkiksi työpaikallasi!

Hallitusta täydennettiin varsinaisella jäsenellä sekä kahdella varajäsenellä. Muutoin hallitus jatkaa samalla kokoonpanolla toimikauden loppuun.

Toimintamme kehittämiseksi jäsenten antama palaute on ensisijaisen tärkeää. Hallituksessa haluamme kuulla mielipiteenne. Nyt voit antaa palautetta yhdistykselle LOMAKKEEN kautta. Ajatukset ja ideat ovat aina tervetulleita ja tärkeitä.

Hohtokeilausta jäsenille 26.10.2021 klo 17.00


Pitkästä aikaa pääsemme tapaamaan toisiamme ja virkistäytymään yhdessä! Tule mukaan viettämään hauskaa iltaa keilauksen merkeissä ja ota myös työystäväsi mukaan. Mukaan mahtuu ensimmäiset 30 ilmoittautunutta. Keilauspaikka on Helsingin Kampissa Cinema Bowling. Olethan paikalla viimeistään klo 16.45.

Sitovat ilmoittautumisen LINKIN kautta ti 19.10 mennessä. Kailaus on jäsenille ilmainen. Ei jäseniltä veloitamme 20 € osallistumismaksun.


 

Pikkujoulut oluenmaistelun merkeissä to 18.11


Tule mukaan viettämään rentoa yhteistä pikkujouluiltaa ja sivistämän itseäsi oluttiedolla torstaina 18.11 ravintola Bruuveriin. Tarkemmat tiedot tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet saat sähköpostitse lähiviikkoina!


 

UBIkahvimukit myynnissä!


Uudenmaan Bioanalyytikoiden kahvimukit tulevat myyntiin! Tilaa omasi LOMAKKEEN kautta. Muki voidaan toimittaa sinulle postitse tai voimme sopia sopivan noutopaikan. Saat vastausviestinä maksuohjeet.

Mukin hinta on jäsenille 10€ ja muille 20€ + mahdolliset postikulut. 


UBIn viralliset somekanavat


Uudenmaan Bioanalyytikot uudisti sosiaalisen median kanavansa alkuvuodesta. Seuraa UBIa Facebookissa ja Instagramissa ja saat tietoa muun muassa toiminnastamme, tulevista tapahtumista, koulutuksista, työpaikoista ja muusta alaamme koskevista kiinnostavista ajankohtaisista asioista.

Liity mukaan myös UBI Hotlineen WhatsAppissa! Ryhmää ylläpitävät UBIn hallituksen jäsenet ja ainoastaan ylläpidolla on mahdollisuus lähettää ryhmään viestejä. Ryhmä toimii tiedotuskanavana yhdistyksen toiminnasta. Lämpimästi tervetuloa mukaan kollegiaaliseen WhatsAppi ryhmäämme!

Liity mukaan LINKIN kautta tai kuvan QR-koodilla 


 

UBI ministeriöissä ja eduskunnassa


Yhdistyksen hallituksen jäsenten koordinoimana on aloitettu laajalla joukolla yhteistyö, jonka tavoitteena on, että näytteenottotyötä tekevien osaamisesta, koulutuksesta ja osaamisen varmistamisesta tehtäisiin kansallinen suositus. Mukana työssä on ollut laaja joukko koulutuksen ja työelämän edustajia sekä järjestöt. 

Vauhdittaakseemme yhteistä tavoitettamme UBIn hallituksen jäsenet kirjoittivat aiheesta Helsingin Sanomien mielipideosastolle. Elokuussa tapasimme aiheen tiimoilta tiedeministeri Kurvisen sekä peruspalveluministeri Kiurun esikuntia. Tavoitteemme on, että ministeriöiden toimesta asetetaan työryhmä, joka laatisi kansallisen suosituksen siitä, mitä osaamista näytteenottotyössä toimivilla tulisi olla. Tiedotamme jäseniä asian etenemisestä.

Elokuun aikana tapasimme myös kansanedustajaa yhdessä HUS Diagnostiikkakeskuksen johtajan Lasse Lehtosen ja Röntgenhoitajaliiton edustajien kanssa. Tapaamisemme aiheena oli tavoitteemme diagnostisten terveysalojen oman maisteriohjelman käynnistämisestä Helsingin yliopistossa. Yhteistyössä eduskunnassa jätettiin ministerille kirjallinen kysymys diagnostisten terveyspalveluiden henkilöstön riittävyydestä, urapolkujen mahdollistamisesta ja tiedekorkeakoulutuksen käynnistämisestä Helsingin yliopistossa.
 
Korona-aika on ollut erityisen haasteellista pienelle ammattikunnallemme. Tilanne ei ole vielä suinkaan ohi ja meiltä odotetaan vielä ponnistuksia työssä. Yhdessä toisiamme tukien siihe pystymme. Toivottavasti tapaamme mahdollisimman monen kanssa syksyn aikana tapahtumissamme. Ollaan yhteydessä!

Yhteistyöterveisin Uudenmaan Bioanalyytikot ry:n hallitus
 
Facebook
Website
Email
Instagram
RSS
Copyright © 2022 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp