Copy
View this email in your browser


Goed nieuws voor ondernemers op 't Werkveld

Er was een respons van 30% nodig voor bedrijventerrein Werkveld, om het keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen weer te kunnen aanvragen. Er hebben genoeg werkveld-ondernemers gereageerd op de KVOB-enquête afgelopen maand om de audit te kunnen aanvragen. Dat KVOB keurmerk geeft aan dat het wel goed zit met de veiligheid, dat ondernemers er samen zo veel mogelijk aan doen om het terrein toegankelijk te houden en maken voor hulpdiensten en inbrekers geen kans krijgen.

Met dit keurmerk op zak kun je als ondernemer op het werkveld korting(en) op vastgoedgerelateerde verzekeringspremies krijgen. Lees er nu meer over op de site.
 

Een energiepositief en CO2 neutraal ‘t Werkveld

Het Energieteam van ’t Werkveld organiseert dit jaar voor alle ondernemers op ’t Werkveld een energie-project. Hierbij informeren we u graag over wat dit voor u betekent.
 

In het kort:

  • Als ondernemer/eigenaar /gebruiker op ’t Werkveld ontvangt u een gratis individueel energieadvies voor uw bedrijf: een onafhankelijke energie-expert komt nog dit jaar een opname doen op locatie en brengt op basis hiervan een energie-advies uit.
  • De resultaten van alle energie-adviezen voegen we samen, zodat we van het hele bedrijventerrein een beeld krijgen van het huidige energieverbruik en de kansen om te besparen en verduurzamen. Op basis hiervan wordt een Overall advies opgesteld voor besparing en verduurzaming van het gehele bedrijventerrein. Dat advies vormt de basis voor ons als projectteam: ‘t Werkveld naar energiepositief en CO2 neutraal.
  • Het advies heeft betrekking op verbruik van gas, elektriciteit en warmte voor uw bedrijf.
 

Haalbare doelen

De doelstelling voor bedrijventerrein ’t Werkveld is realistisch en betaalbaar: met vereende krachten naar een energiepositief en CO2 neutraal bedrijventerrein. Dat klinkt ambitieus, maar ervaringen op andere bedrijventerreinen leren ons dat het realistisch en haalbaar is. Door samen te werken kunnen we bovendien de huidige energiekosten reduceren. Lees meer over dit project.
 

Brand Handelsweg dinsdag 21 mei


De brand op een pand op het Werkveld zal niemand ontgaan zijn. De brand was relatief snel onder controle, maar vrijgekomen asbest zorgde nog dagen voor veel ongemak voor zowel ondernemers, werknemers, bewoners en omwonenden van het bedrijventerrein. Lees meer

We hebben speciaal voor ondernemers/bedrijven op het Werkveld een LinkedIn-groep aangemaakt. Nog geen lid? Meld je dan nu aan 
Website
LinkedIn
Email
Copyright © 2019 Werkgroep 't Werkveld Vorden, Alle rechten voorbehouden.