Copy
Bekijk deze e-mail in je browser
NIEUW: AANTAFEL - WORD JIJ GESPREKSLEIDER?
Wil jij je netwerk vergroten, een volgende stap zetten & jezelf en andere vrouwen versterken? En vind je het leuk om te organiseren? Word dan als eerste in jouw provincie gespreksleider bij aanTafel: een netwerk waarmee vrouwen elkaar versterken door letterlijk aan tafel te gaan. 

Als gespreksleider van aanTafel ontwikkel je nieuwe vaardigheden, zoals luisteren, problemen oplossen, vragen stellen, samenwerken en netwerken. Je ontvangt na afloop van de training een certificaat én je kunt de titel ‘Gespreksleider bij WOMEN Inc.’ toevoegen aan je cv.
Wat is aanTafel?
Met aanTafel kan je zelf een gesprek met vrouwen uit je omgeving organiseren. Je kunt kiezen uit een Doelgesprek (in samenwerking met Jump Movement), Lefgesprek (geïnspireerd op Nederland in Dialoog) of een Netwerkgesprek (geïnspireerd op Durf te Vragen). Op een zelf gekozen plek en datum, ga je in ongeveer 2,5 uur volgens een methodiek met elkaar in gesprek. Zo versterk je niet alleen jezelf, maar ook elkaar.
Gespreksleiders gezocht
Voor aanTafel zijn we op zoek naar gespreksleiders uit heel Nederland. Om gespreksleider te worden volg je eenmalig een gratis training. Je krijgt tijdens de training informatie over de verschillende methodieken en oefent met de gesprekken. Na de training kun je met behulp van het online platform (binnenkort online!) direct starten met het organiseren van gesprekken en jezelf en vrouwen in jouw omgeving versterken! 
Trainingsdagen in het land
We zoeken in elke provincie 10 vrouwen die aan de slag willen gaan met het organiseren van aanTafel gesprekken. Ben jij één van onze 10 ambassadeurs in jouw provincie? Meld je dan snel aan! Hieronder vind je de locaties van de trainingsdagen. Je mag uiteraard aangeven welke locatie jouw voorkeur heeft. In het najaar volgen er meer trainingsdagen, dus houd onze website in de gaten voor meer data & locaties. 

3 juni 2015 - Bibliotheek Tilburg
12 juni 2015 - Eemhuis Amersfoort
18 juni 2015 - Creatieve Cooperatie Zwolle


» Direct aanmelden
 
  Goed om te weten:
• De training is helemaal gratis, maar de organisatie van de trainingsdag kost WOMEN Inc. natuurlijk tijd & geld. We zoeken daarom gespreksleiders die gemotiveerd zijn om na de training minimaal 3 gesprekken per jaar te organiseren.
• Het begeleiden en organiseren van aanTafel gesprekken is altijd op not-for-profit basis. Alle rollen aan tafel zijn vrijwillig en deelnemers mogen gratis deelnemen aan de gesprek. Je mag de methodieken van aanTafel dus niet (betaald) inzetten binnen een organisatie. 
• We zoeken maximaal 10 vrouwen per provincie voor iedere trainingsdag. Er zijn 30 plekken per trainingsdag in totaal. Vol = vol. 
WOMEN Inc. wordt mede mogelijk gemaakt door
WWW.WOMENINC.NL   facebook twitter linkedin google+ youtube

WEET WAT JE WAARD BENT.