Copy
125Procent - nieuwsbrief juni 2019


125Procent draagt bij aan een sterke
en betrokken samenleving door het
organiseren van evenementen,
campagnes, participatie projecten
en educatie programma's.

Online brochure


Met trots presenteren we onze online brochure. In beeld en tekst vertellen we het verhaal van 125Procent, waar we voor staan en wat we te bieden hebben voor onze doelgroepen, partners en opdrachtgevers.
 
KLIK HIER VOOR DE ONLINE BROCHURE VAN 125PROCENT

Al 25 jaar projecten met meerwaarde


Alan Bredenhorst, oprichter van 125Procent startte 25 jaar geleden met het organiseren van projecten met maatschappelijke thema's. Zijn passie gaat uit naar het ondersteunen van jongeren en jong volwassenen door inspirerende, effectieve concepten en een professionele uitvoering.

In de loop der jaren groeide het team van collega's, professionals en partners die deze passie delen. Met elkaar hebben we al heel veel prachtige projecten gerealiseerd met positieve impact op mens en maatschappij.

 
KLIK HIER VOOR DE ONLINE BROCHURE VAN 125PROCENT

Waardevolle investering


125Procent heeft de afgelopen jaren een flinke investering gedaan in standaard werkprocedures, werkprocessen en projectmatig werken. Door jarenlange focus en toewijding hebben we een herkenbare stijl ontwikkeld, die we met een 'no-nonsense houding' en 'doe-mentalitiet' uitvoeren.

125Procent is klaar voor een nieuwe fase, waarin we nog meer waarde kunnen toevoegen. En dan doen we graag samen met jou. Interesse in onze projecten en werkwijze? Dan komen we graag langs voor een kennismakingsgesprek.

 
KLIK HIER VOOR DE ONLINE BROCHURE VAN 125PROCENT

De doelgroep is de specialist


Eén van de belangrijkste kenmerken van het werk van 125Procent is dat we de doelgroep altijd centraal stellen. 125Procent heeft doelgroepparticipatie nu als core methodiek van het bedrijf gesteld. Het is nu standaard onderdeel van al onze projecten. In onze online brochure gaan we hier uitgebreider op in.

Nog vragen naar aanleiding van onze brochure? Dan lichten we die graag persoonlijk toe of kom bij één van onze projecten kijken hoe we werken.

 
KLIK HIER VOOR DE ONLINE BROCHURE VAN 125PROCENT
Website 125Procent
Share
Tweet
Share
Forward to Friend
Wij zijn 125Procent, een innovatief project- en communicatiebureau met passie voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende festivals, effectieve jongerencampagnes en innovatieve participatieprojecten, in intensieve samenwerking met de doelgroep.

De kracht en kwaliteit van mensen staan bij al onze projecten centraal. We maken gebruik van de eigen kennis en ervaring van de doelgroep, investeren in talentontwikkeling en empowerment en zorgen daarmee voor een blijvend effect.


www.125Procent.nl
Copyright © 2019 125Procent * Alan Bredenhorst 


afmelden voor deze nieuwsbrief    aanmelding bijwerken