Copy
BANEN
HERRE ELITEN
KLUBMESTERSKAB
FERIE
KONTORET
RIBE GOLF KLUB
 
Nyhedsbrev 29. juni 2019
 
BANEN
Bold op af hul uden at skade hulkant
Følgende video illustrerer, hvordan man tager bolden op af hul uden at skade hulkanten, mens flaget stadig står i koppen. Det er strengt forbudt at bruge selve flaget til at tage bolden op med. Se her >>

Grønne kasser par 3 huller
Benyt venligst jorden i de grønne kasser til at efterfylde dit turfhul på alle par 3 hullerne. Dette vil få teestedet til at hele hurtigere og derved mindske sliddet. 

Hul 16 genåbnet
Det nye område i svinget på hul 16 er nu åbnet. Man må derfor gerne spille derfra og her gælder reglen om oplæg på fairway også. Hvis ikke man lander i det nysåede område, viser skiltene, at man skal gå uden om arealet. Dette bedes respekteret, så vi skåner det mest muligt. 

Hul 17 genåbnet
Det ændrede og nysåede område på hul 17 er åbnet for spil, men der er opsat kæde for at få "trafikken" til at foregå på stien - skal man ind og slå sin bold, må man træde over kæden.

Afspærring
Der vil blive sat afspærring op ved de områder, som er meget slidte. Det bliver enten i form af kæder eller bøjler som dem på hul 9.

Det er ikke tilladt at gå mellem bunker og green på hul 9. Man skal i stedet går højre rundt om bøjlerne.

HERRE ELITEN
Oprykningen er sikret!!
1. Holdet vandt sin seneste match i Sønderjyllands Golfklub 10-2. Det var 4. sejr på stribe, og da de øvrige klubber har taget point fra hinanden, betyder det, at vi efter de første fire matcher har sikret os oprykning.
2. holdet vandt en imponerende sejr i Henne 8-4, de ligger nu på 1. pladsen i puljen og kan dermed, med en sejr hjemme den 18. august mod Kaj Lykke, selv afgøre om de skal kvalificere sig til oprykningsspillet. 
Det har virkelig været en god sæsonstart for de to herrehold i Ribe Golf Klub.

KLUBMESTERSKABERNE 2019
Klubmesterskaberne afvikles i weekenden den 31/8 og 1/9 i følgende rækker:
Juniordamer og Junior herrer
Damer og Herrer
Seniordamer og Seniorherrer
Veterandamer og Veteranherrer
Mid-age herrer afvikles ikke i år, idet der er et ønske om at både herrer og senior herrer får lidt større tilslutning. Der har også været begrænset antal deltagere i mid-age de seneste år.
Der vurderes på om der kan startes på både hul 1 og 10 om søndagen for at få en mere samlet afslutning.
Minimums antal deltagere i herrer rækkerne er 4, i damer rækkerne er det 3 og i junior rækkerne 2.
Ved delt plads efter cut om lørdagen, spilles der Sudden Death startende fra hul 1 og fremad indtil en afgørelse foreligger.
Ved delt 1. plads eller 2. plads i finalerunden afgøres mesterskabet ved omspil med Sudden Death startende fra hul 1 og derfra til hul 11 og så igen fra hul 1 ……
Det er fra i år tilladt at bruge buggy i veteranrækkerne, og i alle rækker er det tilladt at bruge en caddie.

Der er i år startet en række turneringer for de bedste damer- og herrerspillere og det er meningen at denne turnering fra 2020 skal afsluttes med en hulspilsfinale for de bedst placerede i denne turneringsrække.  Når turneringsrækken for i år er afsluttet, vil turneringen blive evalueret og næste års betingelser blive nærmere bestemt. 
På grund af mange turneringer i år og fordi der har været en vigende interesse for hulspilsmesterskabet i sin nuværende format, spilles der ikke om hulspilsmesterskabet i år. 
På vegne af udvalget for planlæggelse af klubmesterskaberne
Thorkild Lauridsen

FERIE
Jamie holder ferie i uge 27.

KONTORET
Åbningstider i perioden: 01.04 - 30.09:
Mandag: kl. 09:00 - 15:00
Tirsdag: kl. 09:00 - 15:00
Onsdag: kl. 09:00 - 16:00
Torsdag: kl. 09:00 - 15:00
Fredag: kl. 12:00 - 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Helligdag: Lukket
samt ½ time før starttidspunkt for turneringer.
RIBE GOLF KLUB - SNEPSGAARDEVEJ 14 - 6760 RIBE - TLF. 7544 1454 - WWW.RIBEGOLFKLUB.DK  This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ribe Golf Klub · Snepsgaardevej 14 · Ribe 6760 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp