Copy
BANEN
BEGRÆNSNING PÅ EDS RUNDER
PECANI/FRØS FØDSELSDAGSTURNERING
GREENFEEKLUBBEN A11
KONTORET
RIBE GOLF KLUB
 
Nyhedsbrev medio april 2019

BANEN
Der henstilles til at gå højre rundt om 5 sommergreen. Hvis ikke dette følges er vi nødsaget til at afspærre området venstre om. Det er ikke nødvendigt med flere stier fra hul 5 til hul 6. Dem er der
rigeligt af. Respekter venligst dette. Se fotoer.BEGRÆNSNING PÅ EDS RUNDER
Som meddelt i sidste nyhedsbrev fjernes begrænsning på antal EDS runder pr. uge den 15. april 2019.

Spillernes handicap vil i et kommende handicapsystem fra 2020 blive beregnet som gennemsnittet af de 8 bedste af de seneste 20 scorekort.

I dag har vi kun brug for ét scorekort for at kunne regulere vores nuværende handicap - nemlig den seneste tællende runde. Men når handicappet i fremtiden bliver et gennemsnit, skal vi bruge alle de seneste scores og gerne mange, gode som dårlige, for at kunne være så præsis som mulig.

For at give mulighed for at aflevere så mange tællende scores som muligt, fjernes den nuværende begrænsning på 3 EDS runder om ugen derfor fra den 15. april 2019. Det gælder for alle over handicap 4,5 der i dag må spille EDS runder.

Dansk Golf Union opfordrer til, at spillerne i 2019 som udgangspunkt registrerer sine runder som EDS runder, og afleverer alle de scores, de kan - gode som dårlige. Det øger sandsynligheden for at have 20 aktuelle scorekort, så spilleren ikke i 2020 får et handicap tildelt, der er baseret på flere år gamle scores. 

Spillere under handicap 4,5 som ikke kan spille EDS i 2019, bør gemme deres private runder spillet under EDS-lignende forhold med markørgodkendelse, således de eventuelt kan være tilgængelige for udregning af et nyt retvisende handicap i 2020.

For hvem har ikke en interesse i at have et retvisende handicap?

Et retvisende handicap
Et retvisende handicap skal være et retvisende udtryk for en spillers potentielle spillestyrke, og det skal stort set være hver gang vi spiller golf:

•    Når vi deltager i en turnering.
•    Når vi spiller om en øl med venner.
•    Når vi spiller på forskellige baner.
•    Når vi skal følge vores udvikling.
•    Eventuel ved andre lejligheder.

Handicappet er det unikke ved golfsporten, som sikrer, at vi kan spille mod hinanden og på forskellige baner på en fair måde over hele verden.

Vi forsøger at finde et udtryk for, hvilken score en golfspiller kan forvente på en god dag, og det er naturligvis gennemsnittet af spillerens bedste scores.

Ikke overraskende kræver det en sådan udregning, at vi har en masse nutidige scores til rådighed - for at kunne sige noget om spillerens nutidige spillestyrke. Hvis vi kun har de gode scores, eller de dårlige, eller meget få - så bliver resultatet ikke optimalt.

Når vi alle spiller med et retvisende handicap, så finder vi altid den mest fair vinder - nemlig den, som på dagen har spillet bedst (i forhold til sin egen nuværende spillestyrke) - det er golf i en nøddeskal.

PS.: De spillere, som enten er begyndt og/eller af andre årsager ikke har 20 scores i deres arkiv til 2020, får selvfølgelig stadig udregnet et korrekt nyt handicap.

Med hilsen
Erling Andersen
Regel/hcp udvalget

PECANI/FRØS 40 ÅRS FØDSELSDAGSTURNERING
Søndag den 28. april kl. 9:00 spilles fødselsdagsturneringen og det er rundt fødselsdag – 40 år.
Der spilles stabelford for B, C og D og slagspil for A-rækken. 
Der spilles også om bedste bruttoscore.
Der laves rene A hold og B, C og D blandes.
Tilmelding senest tirsdag den 23. april kl. 23:59 via GolfBox >>.

Sponsorerne støtter Ribe Golf Klub – husk at støtte dem.     

GREENFEEKLUBBEN A11
Tønder Golf Klub, Ribe Golf Klub, Kaj Lykke Golfklub, Varde Golfklub og  Skærbæk Mølle Golfklub har samarbejde omkring GREENFEEKLUBBEN A11.
Alle fuldtidsmedlemmer i de samarbejdende klubber kan tegne medlemskab af greenfeeklubben.
Det vil sige fuldt gyldige medlemmer, hvilket ikke omfatter flex-medlemmer og andre typer af rabat-medlemskaber. Læs mere >>

Medlemskab af Greenfeeklubben A11 er fastsat til kr. 700,00 pr. kalenderår. 
Indtil den 30. april 2019 er prisen KUN kr. 500,00.

KONTORET
Åbningstider i perioden: 01.04 - 30.09:
Mandag: kl. 09:00 - 15:00
Tirsdag: kl. 09:00 - 15:00
Onsdag: kl. 09:00 - 16:00
Torsdag: kl. 09:00 - 15:00
Fredag: kl. 12:00 - 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Helligdag: Lukket
samt ½ time før starttidspunkt for turneringer.
RIBE GOLF KLUB - SNEPSGAARDEVEJ 14 - 6760 RIBE - TLF. 7544 1454 - WWW.RIBEGOLFKLUB.DK  This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ribe Golf Klub · Snepsgaardevej 14 · Ribe 6760 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp