Copy
 Onderdelen                 Accessoires                 Kleding                  Helmen     
De dagen van krabben en 's ochtends ijs op de daken zijn nu echt voorbij. Het zonnetje breekt af en toe door. Weer of geen weer ... de weg op! Motor pakken, maar oh ... accu leeg. Geen probleem. Wij leveren de meeste en de beste accu's uit voorraad voor de laagste prijs.
 
Extra lange actie! Alle kortingen in deze nieuwsbrief zijn geldig van 8 t/m 21 maart 2019.
 
Yuasa is ’s werelds grootste leverancier van accu’s. Veel nieuwe motorfietsen worden geleverd met een accu van Yuasa. Dankzij de speciale, dunne separators bevat iedere cel twee extra platen, dit vergroot het startvermogen van de accu met 30%. Hierdoor hebben de accu’s van Yuasa de beste prijs-kwaliteitverhouding.
 
Je motor heeft stiekem toch wel weer een lange tijd stil gestaan. Te lang. Tijd om de accu te laden. Het laden en onderhouden van de accu is essentieel. Eigenlijk zou je je motor minimaal een keer per 2 maanden aan de accu moeten hangen. Maar ook zwaar ontladen accu's kunnen weer tot leven worden gewekt! Wij geven nu 10% korting op alle acculaders. Gebruik de kortingscode: KORTING10
 
ERAYAK
Acculader C9002


€ 39,95
Koop Nu
JPM
Acculader 4000 (Lithium)

€ 69,00
Koop Nu
OXFORD
Acculader Oximiser 900

€ 60,95
€ 44,95
Koop Nu
Dachten jullie ook dat de lente dit jaar vroeg was begonnen? Wat een vieze tegenvaller als het dan toch weer nat en koud is buiten. Met dit onvoorspelbare weer is het wel lekker als je voorbereid bent. Ga dus gewoon in je favoriete motorpak de deur uit, maar zorg wel dat je regenkleding bij je hebt voor als het weer ineens omslaat. Zo hoef je niet doorweekt aan te komen. Wel zo prettig. 
 
Ooit was er een tijd dat je kon kiezen tussen een loodaccu en … een loodaccu. In de loop der jaren ontstonden nieuwe technieken, met als gevolg dat tegenwoordig naast de traditionele loodaccu’s ook gel-, AGM- en Lithium-ion-accu’s leverbaar zijn. Ieder type accu heeft kenmerkende eigenschappen ...
 
Lees blog

Human score    Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo

Copyright © 2019 MLM-parts

Afmelden voor de Nieuwsbrief