Copy
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar in uw mailprogramma, lees hem hier online

BAS 5 jaar!

De BAS stichting bestaat dit jaar 5 jaar !!
En in de afgelopen 5 jaar hebben we op allerlei manieren geld ingezameld. Na 3 jaar leidde dit er toe dat we in 2014 een bedrag van € 30.000,-- konden overhandigen voor onderzoek naar Juveniele Dermatomyositis (JDM).

We zijn er ontzettend trots op dat we nu, in het jaar dat we 5 jaar bestaan, weer een cheque kunnen overhandigen aan Dr. Annet van Royen.
Dr. Van Royen is kinderreumatoloog en immunoloog in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis in Utrecht en zij was ook de behandelend arts van Bas.

BAS doneert € 55.555,55  voor onderzoek naar JDM

Viering 5 jaar BAS

Natuurlijk laten we 5 jaar BAS en de overhandiging van de donatie niet onopgemerkt voorbij gaan. 

Daarom organiseren we op vrijdagmiddag 21 oktober a.s. vanaf 16.30 uur een mini-symposium waar de artsen, die nauw betrokken zijn bij de onderzoeken naar JDM, uitleg komen geven over de resultaten van de onderzoeken tot nu toe. 
Want.....dankzij de eerdere donatie van de BAS stichting is er al een kleine stap gezet en deze stap krijgt een vervolg dankzij de donatie die we nu kunnen doen.

U bent ......

van harte welkom om deze middag bij te wonen.
Dit is dé kans om van de artsen zelf te horen wat er met het (uw) geld gebeurt wat door de BAS stichting wordt ingezameld. 
Misschien doneert u wel uw statiegeldbon bij Albert Heijn Zierikzee of doneert u als kinderen om sponsoring komen vragen voor een sponsorloop.
Wij zijn dankbaar dat wij mede dankzij u bestaansrecht hebben, want zonder uw steun in de afgelopen jaren zouden wij niet aan het onderzoek naar JDM kunnen bijdragen. 

We kijken er dan ook naar uit u te ontmoeten de 21e!

Wanneer - waar - tijd - wat - kosten:

Datum:
21 oktober 2016

Waar:   
Watersnoodmuseum, Weg vd Buitenlandse Pers  5, 4305 RJ  Ouwerkerk

Tijd:      
Inloop 16.15 uur, aanvang programma 16.30 uur, einde rond 18.30 uur

Wat:     
Dr. Annet van Royen, Drs. Judith Wienke en Dr. Marco van Brussel (allen werkzaam in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis) nemen u in ongeveer 45-60 minuten mee in de wereld van JDM.

Aansluitend aan het mini-symposium wordt de cheque overhandigd en is er onder het genot van een drankje gelegenheid om met elkaar na te praten. 

Kosten:   
Toegang is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk i.v.m. het maximum aantal beschikbare plaatsen.               
 

Direct aanmelden voor 5 jaar BAS
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2016 De BAS Stichting, All rights reserved.


Wilt u onze nieuwsbrief op een ander mailadres ontvangen of uitschrijven?
wijzig hier uw mailadres of uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp